Vodit će ‘Superstar‘

Antonija Blaće vraća se na TV ekrane u svom najdražem formatu: Spektakl kreće ove subote!

RTL-ov glazbeni spektakl ‘Superstar‘ kreće u svoju iduću fazu – uzbudljive emisije uživo kroz koje će gledatelje voditi Antonija Blaće. Najboljih 12 kandidata na velikoj pozornici i pred publikom u studiju zapjevat će već ove subote od 20.15 sati.

Zvjezdani žiri u sastavu Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić odabrao je one najbolje, njih 12 koji će već ove subote pokazati svu raskoš svog talenta i scenskog nastupa, no pobjednik ‘Superstara‘ može biti samo jedan. Hana Ivković, Anatalia Filmone Kević Zandamela, Mia Ribić, Lana Mandarić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Toni Perusco, Dino Miklaužić, Petar Šegedin, Ivan Vidović, Luka Veljković i David Amaro spremni su oduševiti gledatelje svojim izvedbama i kroz nove glazbene izazove osvojiti laskavu titulu hrvatskog superstara, ali i novčanu nagradu od 50.000 eura.

image
RTL PRESS

Pjevačke probe već su počele, a bruse se i posljednji detalji emisija uživo čiju će voditeljsku palicu držati Antonija Blaće, koja ne krije da joj je glazba velika strast, a glazbeni showovi teren na kojima se sjajno snalazi. Iako je iza nje ogroman broj velikih televizijskih formata svih vrsta u kojima se okušala kao voditeljica, producentica, ali i članica žirija, oduvijek je isticala kako su joj najveći izazov, ali i gušt upravo veliki spektakli uživo.

image
PETRA PERKOV

‘‘Dugo nismo imali glazbeni show ovog tipa na RTL-u. Zadnje što sam radila uživo bio je ‘Masked Singer‘, ali bila sam u ulozi detektivke. Baš mi je nedostajalo vođenje uživo!‘‘ ističe.

image
VANESA PANDZIC CROPIX

Antonija će u emisijama uživo na stage u svom stilu donositi dobru zabavu, britkost i smijeh, bodriti kandidate na njihovom glazbenom putu i zajedno s njima slaviti svaki novi uspjeh, ali i biti rame za plakanje onima koji će, nažalost, show morati napustiti prije velikog finala, a ističe kako jedva čeka stati pred sjajni žiri ‘Superstara‘ koji se pokazao kao iznimno stručan, a opet i prijateljski opušten.

image
RTL PRESS

‘‘Žiri je puno puta pokazao da su bez sumnje duhoviti, zabavni, topli, profesionalni! Nika mi je izvrsna, Tonči je Tonči, uvijek svoj, drago mi je da smo dobili priliku malo bolje upoznati Filipa, a Severina je još jednom dokazala da je topla duša‘‘, govori Tonka i dodaje kako misli da će se njihove energije u liveu sjajno poklopiti te da je zabava zagarantirana.

Po njezinu mišljenju, novi hrvatski superstar bi trebao pažnju plijeniti emocijom, autentičnosti, karizmom i talentom, a kad je riječ o njezinom ‘‘najluđem‘‘ glazbenom snu, prilično je sigurna: ‘‘I dalje stoji duet s Gibonnijem!‘‘

Kojim će se pjesmama kandidati predstaviti u prvoj emisiji uživo i kako će izgledati njihovi nastupi pod svjetlima reflektora u pravom pravcatom glazbenom spektaklu na čelu s Antonijom Blaće i zvjezdanim žirijem, gledatelji će doznati već ove subote od 20.15 sati u ‘Superstaru‘, na RTL-u.

Linker
20. travanj 2024 14:27