GLORIA 30

Ludi tulumi Damira Urbana: Od poplavljenog stana do lijepljenja keksa na pločice

Lijepljenje keksa na pločice, razmještaj prostorija i poplava u stanu samo su dio ludih tuluma kojima je prisustvovao riječki glazbenik Damir Urban koji je nebrojeno mnogo puta zabavljao publiku ali isto toliko puta se i privatno dobro provodio. Glorijin rođendan nije mogao propustiti jer ga, kaže, naš magazin prati od samih početaka karijere.

"Svog tridesetog rođendan se više, nažalost ne sjećam" kroz smijeh nam je rekao riječki glazbenik Damir Urban koji je bio jedan od mnogobrojnih glazbenika zaslužnih za dobar party na 30. rođendanu Glorije.

"Dobrih tuluma na kojima sam bio se sjećam samo početaka. Bio sam s prijateljima na jednom tulumu na kojem smo na pločice lijepili petit beurre kekse. Isto tako se sjećam tuluma na kojeg smo zamijenili raspored svih prostorija vlasnicima stana i sjećam se tuluma na kojem smo puštali vodu dok sve nije poplavilo i onda smo napuhali male čamce i s njima se vozili po stubištu. Da, bilo je ludih tuluma", govori Damir.

image
DARKO TOMAS CROPIX
image
DARKO TOMAS CROPIX

Milica mu se nije mogla pridružiti na partyju ali mu zato uvijek pripremi odjeću za nastup. "Ovakav sam i doma", govori Urban, Ovo proljeće ga je, kaže, dobro "šunulo" ne samo pozitivno već i negativno ali se uz pomoć svoje obitelji vratio na pravo mjesto. U suprugu Milicu je povremeno zaljubljen jako, a povremeno nešto manje, a odnedavno su, kaže, dobili i novog člana obitelji Urban. "U našu obitelj stigao je mali psić, djeca mu se jako vesele, iako sam dugo bio protiv, konačno sam popustio", objasnio je glazbenik.

image
DARKO TOMAS CROPIX
Linker
21. travanj 2024 09:32