LIVIO ANDRIJIC
NAGRADA LOOKSY

Ova modna kombinacija proglašena je najboljom na Dori 2023.

Nakon Tine Vukov i Albine, nagradu Looksy za najbolji styling na Dori dobila je mlada pjevačica Meri Andraković.

Nakon Tine Vukov i Albine, nagradu Looksy za najbolji styling na Dori dobila je mlada pjevačica Meri Andraković.

Treću godinu zaredom dodijeljena je modna nagrada Looksy za najbolju odjevnu kombinaciju na Dori, a pripala je pjevačici Meri Andraković. Pobjednica je odabrana glasovima peteročlanog stručnog žirija te publike glasala na portalu eurosong.hr.

image
LIVIO ANDRIJIC

Andraković je osvojila ukupno 225 bodova te su glasovi publike presudili da nagrada odlazi u njezine ruke. Na drugom mjestu našla se grupa Let 3 sa 155 osvojenih bodova, dok je treće mjesto sa 150 bodova zauzela Đana.

image
LIVIO ANDRIJIC LIVIO ANDRIJIC

"Oduševljena sam što je naša odjevna kombinacija odabrana za najbolju jer je puno rada i truda uloženo u ovaj kostim i kostim mojih plesačica. Sve je to osmislila i ručno napravila naša Lora Holjevac te joj se ovim putem zahvaljujem što je iznijela ovu moju unutarnju ratnicu na scenu", rekla je Meri.

image
DARIO NJAVRO/RENATO BRANđOLICA/HRT

Stručni žiri činili su pjevačica i dobitnica Looksyja 2022. Tina Vukov, pjevačica Franka, modni dizajner brenda KLISAB Marko Šabarić, magistar modnog dizajna Damir Begović te dizajnerica, manekenka i influencerica Lidija Lešić. Uz njih, u žiriju su bile i dvije urednice portala eurosong.hr Andrea Guša i Ivana Prkić.

Linker
30. travanj 2024 11:48