SJAJNI LOOKOVI

Poznate dame oduševile na gala večeri posvećenoj snažnim ženama i poslale važnu poruku

Glumice Demi Moore, Rita Wilson i Melanie Griffith bile su najveće zvijezde na 25. humanitarnoj gala večeri u Los Angelesu.

Supružnici Tom Hanks i Rita Wilson, glumica Demi Moore i bili su glavne zvijezde humanitarne gala večeri "An Unforgettable Evening" (Nezaboravna večer) koja je u luksuznom hotelu Beverly Wilshire u Los Angelesu održana 25. put. Organizira je Udruga za istraživanje ženskih zloćudnih bolesti WCFR Women’s Cancer Research Fund (WCRF), a tradicionalna godišnja nagrada za hrabrost ovaj je put pripala glumici Demi Moore zbog njezinog doprinosa promicanju svijesti o važnosti prevencije raka dojke.

image

Supružnici Tom Hanks i Rita Wilson

JON KOPALOFF GETTY IMAGES VIA AFP

"Naša draga prijateljica Demi Moore je ikona ženske snage i ženskog pokreta i drago nam je što je večeras s nama. Već četvrt stoljeća na jednom mjestu okupljamo vodeće filantrope, ljude iz show biznisa, te znanstvenike koji se primarno bave istraživanjima o novim metodama prevencije i liječenja raka dojke, a naš posao nikada ne prestaje", izjavila je Jamie Tisch, domaćica večeri i suosnivačica udruge WCRF, te posebno pozdravila žene u publici koje su se izborile sa zloćudnom bolesti.

image

Rita Wilson, Demi Moore i Jamie Tisch

JON KOPALOFF GETTY IMAGES VIA AFP

Među njima je bila i glumica Rita Wilson, supruga legendarnog holivudskog glumca Toma Hanksa, koja se nakon zloćudne dijagnoze 2015. morala podvrgnuti dvostrukoj mastektomiji. O svom je iskustvu svojedobno progovorila u emotivnoj objavi na Instagramu i opisala svoj put do ozdravljenja.

image

Modna dizajnerica Monique Lhuillier

JON KOPALOFF GETTY IMAGES VIA AFP

"Kad sam saznala za dijagnozu, spopale su me mračne misli. Bila sam uplašena, anksiozna i razmišljala sam o smislu života, o tome što sam dotad propustila učiniti i koliko me boli i patnje još čeka. No, onda sam se trgunula i odlučila boriti, jednostavno sam prihvatila život s bolesti i u planove za svoju budućnost ukalkulirala sve moguće ishode. Velika podrška bio mi je suprug Tom, s kojim sam vodila duge i ozbiljne razgovore. Sjećam se da sam mu rekla da u slučaju najgoreg scenarije ne tuguje predugo, nego da u moju čast napravi tulum", napisala je 67-godišnja glumica.

image

Holivudska zvijezda Demi Moore

JON KOPALOFF GETTY IMAGES VIA AFP

Rita Wilson i Tom Hanks upoznali su se na snimanju televizijskog sitcoma "Bosom Buddies", a vezu su započeli kad su se ponovno sreli na snimanju filma "Volunteers" (Volonteri) 1985. Ove će godine proslaviti 36. godišnjicu braka u kojem su podigli sinove Cheta i Trumana Hanksa.

image

Glumice Melanie Griffith i Demi Moore su prije 29 godina snimile zajednički film "Now and than"

JON KOPALOFF GETTY IMAGES VIA AFP
Linker
16. travanj 2024 14:37