Lana Jurčević

 TOMISLAV KRIšTO/CROPIX
U Zagrebu

Stigla prinova! Pjevačica Lana Jurčević rodila prvo dijete

Nakon dugog iščekivanja kraj mjeseca studenog Lani Jurčević donio je ono što je najviše priželjkivala - prinovu. Pjevačica je po prvi put postala majka, a dijete koje je dobila s partnerom Filipom Kratofilom na svijet je donijela u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Prema pisanju magazina Story Lana i beba trenutno se osjećaju dobro.

Da će se okušati u najvažnijoj životnoj ulozi Lana je svojim pratiteljima otkrila u srpnju, a sretnu je vijest objavila na Instagramu uz emotivan video na kojem ne može obuzdati suze radosnice dok se grli sa svojim dugogodišnjim dečkom. Ubrzo nakon toga zbog zdravstvenih problema otkazala je sve nastupe, a uslijedilo je i razdoblje čuvanje trudnoće u bolnici. Unatoč tome što nije bila trudnica iz „žurnala“ Lana nikada nije posustajala, a sve kroz što je prolazila dijelila je na društvenim mrežama kako bi bila podrška svim onim ženama koji vode teške bitke na putu do ostvarenja majčinstva.

"Neka ova priča bude posvećena svim ženama od kojih su me dijelili samo zidovi i pokoji bolnički krevet, svim onim ženama koje su tu bile i prije i bit će nakon mene, svim ženama koje prolaze toliko toga, a da o tome ne znamo ništa, da ih ne vidimo i ne čujemo nigdje jer hej, o tome se ‘ne priča’ - to se ne dijeli sa svijetom, to je toliko bolno i osjetljivo da to skrivaš samo za sebe i možda svoj najuži krug ljudi, ako i to... Te žene ne srećemo nasmijane na ulicama i oko sebe, ne gledamo njihove trudničke, savršene slike na društvenim mrežama… Neka ova priča bude posvećena svim lavicama koje se svaki dan bore za svoje bebe, na ovaj ili onaj način, za sve žene i parove koji se bore s tim da postanu roditelji… Ponekad osjećam da mi Bog ‘servira’ neke situacije kroz koje moram proći da bi negdje nekim ljudima, ovaj put, ženama možda dala nadu koju imam i ja i koju ne gubim u nijednom trenutku. Da im možda pružim utjehu. Ruku podrške. Makar iz daljine. Ima nas… i lakše je kad te netko razumije, kad znaš da nisi sam u tome svemu. Možda je i ovo neka lekcija meni, da preispitam svoje prioritete, život, razmišljanje…. I vjerujte - itekako jesam. Vjerujte da sam zahvalna i za ovo što se dogodilo", otkrila je Lana krajem kolovoza i dodala da joj je trebalo čak 50 dana da skupi snage i hrabrosti da se ogoli i progovori o svemu u javnosti.

image

Lana Jurčević i Filip Kartofil

INSTAGRAM/ LANA JURčEVIć

Inače, osim što su u romantičnoj vezi, Filip i Lana su i najbolji prijatelj, a njihova veza je s godinama unatoč brojnim izazovima poslala sve čvršća i stabilnija. Filip se ne voli medijski eksponirati, a iako pjevačica to poštuje neke stvari o njemu ipak su javno dostupne. Tako se zna i da je Filip specijalist digitalnog marketinga, a Lani pomaže i oko njezinog biznisa pa tako obnaša i funkciju direktora Lanine tvrtke prirodne kozmetike La Piel. Zanimljivo je i da je njegov brat blizanac Antonio već godinama u vezi s pjevačicom Jelenom Žnidarić, a njihovi roditelji vlasnici su popularnog restorana na Sljemenu.

Linker
27. travanj 2024 16:48