Iza scene

U backstageu sa Severinom: Znamo sve detalje njezinog glam looka

Od elegantne haljine sa suvremenim twistom, do nakita i efektnih cipela, naša pjevačica pokupila je najviše pohvala za seksepilni styling s dodjele Zlatnog Studija.

Vikend iza nas prošao je u znaku glamura - održana je dodjela prestižne medijske nagrade Zlatni Studio, a crvenim tepihom prošetala su brojna poznata lica u sređenim modnim izdanjima. Ona koja je pokupila najviše pohvala za glamurozni look je - Severina, a s pjevačicom smo proveli trenutke u backstageu te zabilježili kako je nastajao njezin red carpet look, od početaka do sitnih detalja.

Severina iza sebe ima tim od povjerenja s kojim surađuje gotovo na svakom looku ili snimanju. Za styling je zadužena stilistica Katja Šimundić, a za ovu priliku odabrale su crnu haljinu s kapuljačom brenda Taller Marmo, što je ujedno bezvremenski look kao i trendi izdanje jer smo haljine s kapuljačama već u nekoliko navrata vidjeli i na svjetskim zvijezdama i kolekcijama luksuznih brendova.

image
BILJANA BLIVAJS CROPIX

Crnu haljinu Severina je uparila s Giambattista Valli sandalama s upečatljivim detaljima, a srebrne naušnice su brenda Area. Uz viseće naušnice, pjevačica je kombinirala snažne komade srebrnog nakita poput narukvica i naslaganog prstenja. Za skupljenu frizuru zadužen je Martin Posavec, a decentni make-up potpisuje artistica Dajana Pajkić. Modno izdanje za pamćenje!

image
BILJANA BLIVAJS CROPIX
image
BILJANA BLIVAJS CROPIX
Linker
21. travanj 2024 11:17