PETI PUT NAJBOLJI

Veliko slavlje Novaka Đokovića: Nagradu mu uručio Tom Brady, a pored njega blistala supruga Jelena

Supružnici su bili glavne zvijezde svečanosti u Madridu na dodjeli priznanja "Laureus" najboljim sportašima.

Mjesec dana uoči svog 37. rođendana, koji će proslaviti 22. svibnja, srpski tenisač Novak Đoković gladan je novih pobjeda, trijumfa i uspjeha, te se ne namjerava zaustaviti i ne razmišlja o odlasku u sportsku mirovinu. To je bila glavna poruka njegovog govora na dodjeli nagrada "Laureus" u Španjolskoj, gdje je Novak Đoković peti put proglašen najboljim sportašem na svijetu. U sportskom svijetu ne pamti se takva dominacija u tako zrelim godinama, a na crvenom tepihu gala svečanosti u Madridu Novak Đoković zablistao je u pratnji svoje supruge Jelene Đoković.

image

Jelena i Novak Đoković

JAVIER SORIANO AFP

Glavna zvijezda svečanosti odjenula je crno odijelo s leptir mašnom, dok je njegova supruga nosila elegantnu crnu strukiranu večernju haljinu modne dizajnerice Dragane Ognjenović koja joj je otkrivala vrat i ramena. Uz takav modni odabir savršeno su joj pristajale Cartierova ogrlica i diskretne naušnice, a sudeći po zaljubljenim pogledima ljubav među njima cvate i nakon nepuna dva desetljeća veze. Jelena je snimala supruga dok mu je američki nogometaš Tom Brady davao nagradu i za to vrijeme nije skidala osmijeh s lica.

image

Legenda američkog nogometa Tom Brady

JAVIER SORIANO AFP

"Sport je univerzalni jezik i govor, koji nas sve ujedinjuje i povezuje. U ovoj dvorani prisutni su večeras neki od najboljih tenisača svih vremena, muškarci i žene koji su ispisali povijest bijelog sporta, ali i oni koji dolaze. Tenis je individualan sport, ali naši uspjesi ovise o cijelom timu ljudi, a ja svome ovim putem zahvaljujem. Svima ostalima želim mnogo nadmetanja, sreće, zdravlja i uspjeha", rekao je Novak Đoković koji je Jelenu, ljubav svog života, upoznao 2005. godine dok je bio srednjoškolac.

Iste je godine donio i važnu odluku da se profesionalno želi baviti tenisom. Par se zaručio 2013. godine, a vjenčali su se godinu nakon na glamuroznoj ceremoniji na otoku Sveti Stefan u Crnoj Gori. Nole je često u intervjuima isticao kako mu je supruga velika podrška u karijeri te da je ona njegova srodna duša. Zajedno podižu dvoje djece - devetogodišnjeg sina Stefana i šestogodišnju kćer Taru.

image

Bili su zvijezde gala svečanosti u Madridu

JAVIER SORIANO AFP
image

Američki glumac Andy Garcia

JAVIER SORIANO AFP
image

Bivša rumunjska gimnastičarka Nadia Comaneci

JAVIER SORIANO AFP
image

Boris Becker i njegova partnerica Lilian de Carvalho Monteiro

JAVIER SORIANO AFP
image

Španjolski tenisač Rafa Nadal i supruga Xisca Perello

JAVIER SORIANO AFP
image

Španjolske nogometne reprezentativke Ivana Andres, Aitana Bonmati i Salma Paralluelo

JAVIER SORIANO AFP
Linker
23. travanj 2024 10:33