DIGGZY/JESAL/SPLASH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Zagrljeni, zagrljeni...

Brad Pitt i Ines De Ramon uspješno se skrivaju od javnosti, ali sada su uhvaćeni u romantičnoj šetnji

Slavni glumac i lijepa brineta zajedno žive i njihova je veza posljednjih mjeseci postala vrlo ozbiljna iako se još uvijek izbjegavaju zajedno pojaviti na javnim mjestima.

Slavni glumac i lijepa brineta zajedno žive i njihova je veza posljednjih mjeseci postala vrlo ozbiljna iako se još uvijek izbjegavaju zajedno pojaviti na javnim mjestima.

Više nema dileme. Veza između Brada Pitta i Ines de Ramon postala je vrlo ozbiljna. Ona se nedavno uselila u njegovu modernu, za holivudske prilike vrlo skromnu vilu u Los Felizu i od onda su nerazdvojni. Ovih dana viđeni su u romantičnoj šetnji na plaži u Santa Barbari gdje je sve izgledalo idilično - nigdje nikoga, plavo more, osvježavajući povjetarac, rascvjetalo proljetno bilje i dvije ležaljke s roza prekrivačima samo za njih. S njima su bili i njihovi zajednički psi, dva velika kuštravca u tipu labradoodlea ili portugalskog vodenog psa. U svakom slučaju, par je proveo idilično poslije podne na idiličnoj lokaciji u najboljem mogućem društvu, sami sa sobom i svojim ljubimcima.

image

Poznati par rijetko može biti viđen zajedno

DIGGZY/JESAL/SPLASH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A Bradu treba malo mira i osoba koja ga podržava, jer sudska bitka s bivšom suprugom Angelinom Jolie oko dvorca Château Miraval je u punom jeku. Nije poznato ni koliko je glumac ostao blizak sa zajedničkom djecom i da li ih uopće viđa. Navodno najstariji Maddox i nešto mlađi Pax ne žele čuti za njega, a 18-godišnja Zahara je s dolaskom na fakultet maknula njegovo prezime i zadržala samo majčino..

Unatoč problemima, glumac se trudi okrenuti novu stranicu u životu i to uz novu ljubav. No ovaj je puta očito oprezniji pa koliko god je blizak s Ines još ju nije odveo na crveni tepih niti bilo kakvo drugo javno događanje, a u zajedničkom izlasku rijetko ih uhvate i paparazzi. Zadnji put kad su uhvaćeni zajedno bili su na Filmskom festivalu santa Barbara, gdje ih je fotografirao netko iz publike jer nisu pozirali na crvenom tepihu, a uhvaćeni su i početkom godine u odlasku na izložbu u Galeriju Gagosian u Los Angelesu.

Par je prvi put uhvaćen u zajedničkom izlasku na koncert u studenome 2022. godine, a šuška se kako su se tada već nekoliko mjeseci viđali.

image

U studenome 2022. otkriveno je da Brad Pitt ponovno ljubi

GIO/ROGER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA GIO/ROGER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
04. svibanj 2024 10:09