RICH FURY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Drama na letu

Camila Alves McConaughey proživjela horor u avionu: ‘Bilo je strašno. Mislili smo da je kraj‘

Supruga holivudske zvijezde bila je u zrakoplovu koji je zbog turbulencija propao 1200 metara iznad Tennesseeja i potom prisilno sletio u Washingtonu.

Supruga holivudske zvijezde bila je u zrakoplovu koji je zbog turbulencija propao 1200 metara iznad Tennesseeja i potom prisilno sletio u Washingtonu.

Supruga holivudske zvijezde Matthewa McConaugheya proživjela je horor na letu Lufthanse kojim se, ništa ne sluteći, iz Austina zaputila u Frankfurt. Što se dogodilo, Camila Alves McConaughey otkrila je na svom Instagram profilu. Ispričala je kako je drama počela u srijedu navečer, kada je zrakoplov uletio u snažne turbulencije i s visine od 12.000 metara padao čak 1200 metara. Bilo je strašno, stvari su letjele posvuda, zrakoplov se tresao, putnici su bili uvjereni da im se bliži kraj.

Pa ipak, jedan je detalj bio sreća u nesreći. Turbulencije su ih zadesile iznad Tennesseeja, a ne ponad Atlantika, pa je Airbus A330 imao dovoljno goriva da se okrene i umjesto u Njemačku, sletjeti u zračnu luku Dulles, u Washingtonu. Nekoliko ozlijeđenih putnika smjesta je hospitalizirano, piše Fox News.

"U avionu je zavladao kaos. Turbulencija sustiže turbulenciju. Na sinoćnjem letu avion je propao gotovo 4000 stopa, sedmero putnika završilo je u bolnici", napisala je 41-godišnja dizajnerica i osnivačica food bloga "Woman of Today".

Dodala je da su se morali vratiti i da je osoblje koje ih je dočekalo u zračnoj luci Dulles bilo jako pažljivo. Pripremili su im besplatno noćenje i sve što treba da udobno prespavaju noć.

image

Holivudski glumac sa suprugom

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

"Stigli smo do bara jednu minutu prije zatvaranja. Dobro sam spavala, danas sam se ukrcala na novi let, i nastavljam putovanje", objavila je food blogerica i mama 13-godišnje kćeri Vide te dvojice sinova, 14-godišnjeg Levija i desetgodišnjeg Livingstona.

Njezin suprug zacijelo je bio lud od brige, kao i njihova djeca. Zacijelo im je bilo zastrašujuće gledati na vijestima prilog o drami o zrakoplovu u kojem se nalazila njihova mama. Putnicima koji su, čini se, proživjeli najgore trenutke u životu, ispričala se trakoplovna tvrtka, a Savezna uprava za civilno zrakoplovstvo pokrenula je istragu.

Linker
26. svibanj 2024 05:11