Franjo Matković
PRIDRUŽITE NAM SE

Glorijin novi početak u tridesetima: Predstavljamo vam bolji, moderniji i sadržajniji portal

Promjene imaju posebnu moć. Ponekad neizvjesne, ponekad nužne, promjene su izazovne, uzbudljive i inspirativne.

Promjene imaju posebnu moć. Ponekad neizvjesne, ponekad nužne, promjene su izazovne, uzbudljive i inspirativne.

U godini u kojoj slavimo tridesetu obljetnicu ikonične medijske platforme Gloria, odlučili smo se na odvažne promjene i neke nove početke kao ulog u bolju budućnost. Predstavljam vam naš novi projekt - redizajnirani, suvremeni, dinamičan portal gloria.hr s jasnom vizijom bolje budućnosti lifestyle medija.

Kao i u proteklih trideset godina u kojima je Gloria sa svojim ekstenzijama bila predvodnik promjena u printanom formatu, tako i danas imamo viziju našeg novog portala kao medijskog predvodnika - međugeneracijsku platformu koja pruža jedinstveno iskustvo konzumiranja sadržaja.

Želja nam je izgraditi harmoničnu simbiozu zrelosti dosadašnjeg iskustva i mladosti koja donosi novi duh. Hodajući uz bok s onima s kojima smo odrasli i sazreli, želimo otkrivati i nova lica i nove svjetove, čuti nove glasove. Misija nam je donositi iskrene priče kreativaca s estrade, nadahnjivati se umjetnicima iz različitih sfera, učiti od uspješnih poslovnih ljudi, pratiti promjene na domaćoj sceni i u svijetu, stvarati trendove… Sve to uz ljude kojima je Gloria stil života; naše urednike, novinare, autore, kolumniste i suradnike te kreativne timove koji čine inspirativnu sinergiju generacija, pogleda na svijet i vizija.

Zakoračili smo u tridesete, dovoljno smo zreli, a dovoljno mladi. Rekla bih, u najboljim smo godinama i namjeravamo ih iskoristiti na najbolji mogući način

Želimo s vama živjeti hedonizam, modu, ljepotu, vanjsku i unutarnju, umjetnost i kulturu. Želimo da s nama budete znatiželjni, propitkujete, otkrivate, upoznajete, učite, budete duhoviti i smjeli. Želimo da se podržavamo, zajedno smijemo i zabavljamo. Ponekad brzo, kao kratke vijesti, ponekad polako, usporeno, kao dugi razgovori ili tekstovi koji potiču na razmišljanje.

U korak sa suvremenim tehnologijama djelovat ćemo na različitim medijskim platformama te s vama njegovati dvosmjernu komunikaciju kroz različite kanale i formate. Zakoračili smo u tridesete, dovoljno smo zreli, a dovoljno mladi. Rekla bih, u najboljim smo godinama i namjeravamo ih iskoristiti na najbolji mogući način. Pozivam vas da nam se pridružite i uživate s nama.

Vedrana Čarapović Propadalo

Linker
26. travanj 2024 14:42