Hillary Duff, pjevačica

 MIA BUVA JOHN NACION/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Stigla prinova!

Hilary Duff rodila četvrti put, ovog puta kod kuće, a objavila je i emotivne fotografije s poroda

Američkoj pjevačici i glumici ovo je treće dijete koje ima sa suprugom Matthewom Komom, dok iz prvog braka s hokejašem Mikeom Comriejem ima 12-godišnjeg Lucu.

Američkoj pjevačici i glumici ovo je treće dijete koje ima sa suprugom Matthewom Komom, dok iz prvog braka s hokejašem Mikeom Comriejem ima 12-godišnjeg Lucu.

Nakon što je Hilary Duff sredinom prosinca 2023. na društvenim mrežama otkrila da čeka četvrto dijete, treće sa suprugom Matthewom Komom, sada je s pratiteljima podijelila i sretnu vijest o rođenju djevojčice kojoj su dali ime Townes Meadow Bair. Nova članica njihove obitelji na svijet je stigla 5. svibnja, a Duff nije dugo čekala da tu novost objavi i javno.

"Sada znamo zašto smo je čekali toliko dugo, usavršavala je te preslatke obraščiće! Mjesecima sam sanjala o tome da te držim u svome naručju, a proteklih pet dana upoznavanja, gledanja u tebe i tvog mirisanja bili su trenutci čiste magije. Svi te volimo kao da si s nama oduvijek", napisala je u opisu objave koja uključuje emotivne fotografije prvih dana života njezine kćeri.

Sudeći prema fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu gdje je prati gotovo 27 milijuna ljudi, vidljivo je kako je je djevojčicu Townes Meadow rodila u vlastitom domu, što je sve popularniji trend u svijetu slavnih, a odlučila se za porod u bazenu s toplom vodom. Ovo nije prvi put da rađa kod kuće.

Da je trudna po četvrti put, američka pjevačica i glumica otkrila je obiteljskom božićnom čestitkom na kojoj su ona, suprug i troje djece, 12-godišnji sin Luca te dvije kćeri - petogodišnja Banks Violet i trogodišnja Mae James Bair. "Toliko o tihim noćima, iznenađenje!‘", našalila se Duff uz preslatku fotografiju na kojoj drži ruku na trudničkom trbuhu.

Inače, najstarijeg sina Lucu dobila je u prvom braku s kanadskim hokejašem Mikeom Comriejem od kojeg se rastala 2016. Pjevačica je 2022. osvanula na naslovnici časopisa Women‘s Health gdje je pozirala potpuno gola. Bila je to prilika da otkrije i dotad nepoznate detalje o svome životu, uključujući probleme koje je u mladosti imala s prehranom. Problemi su se javili kad je imala samo 17 godina i bila je, kako je rekla, "opsjednuta svime što bi pojela."

"To je bilo grozno, ali sada razmišljam drugačije i imam više poštovanja prema svom tijelu. Odvelo me gdje god sam trebala te mi pomoglo stvoriti obitelj. Zato sam ponosna na njega. Ponosna sam na to što sam rodila troje djece. Sada sam pomirena s promjenama kroz koje je moje tijelo prošlo", otkrila je tom prilikom.

Linker
08. svibanj 2024 12:04