Christian Slater, unfrosted

 DEREK REED/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
vesele vijesti

Holivudski glumac i njegova 19 godina mlađa supruga čekaju drugo dijete

Zvijezda Christian Slater i Brittany Lopez vijest o trudnoći otkrili su na crvenom tepihu povodom premijere filma "Unfrosted" u Los Angelesu.

Zvijezda Christian Slater i Brittany Lopez vijest o trudnoći otkrili su na crvenom tepihu povodom premijere filma "Unfrosted" u Los Angelesu.

Christian Slater i njegova 19 godina mlađa supruga Brittany Lopez čekaju drugo zajedničko dijete. Sretnu su vijest otkrili na crvenom tepihu povodom premijere filma "Unfrosted" u Los Angelesu, a par već ima 4-godišnju kćer rođenu u kolovozu 2019., čije ime nikada nisu javno otkrili. Iako će im ovo biti drugo dijete, američki glumac koji je postao najpoznatiji zahvaljujući ulozi u televizijskoj seriji "Mr. Robot", ima još dvoje djece iz prvog braka s Ryan Haddon, točnije 22-godišnju Eliananu Sophiju te 25-godišnjeg Jadena Christophera.

image

Ovo će bračnom paru dobiti drugo dijete, a glumac iz prijašnjeg braka s Ryan Haddon ima još dvoje djece

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Slater i Lopez upoznali su se na Floridi dok su bili na odmoru, a vjenčali u tajnosti 2013. nakon tri godine veze. "Bit će to malo, intimno vjenčanje u krugu obitelji", rekao je uoči vjenčanja slavni glumac, nakon što su na Novu godinu 2012. proslavili svoje zaruke s preko dvjesto uzvanika. Jednom prilikom progovorio je o roditeljstvu i o tome koliko ga je to iskustvo zapravo promijenilo.

image

Par se upoznao na Floridi, a vjenčali u tajnosti 2013. nakon tri godine veze.

CRAIG BARRITT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Kada se osvrnem na svoj život, mogu reći da sam sretno oženjen i drago mi je što sa svojom djecom imam odlične odnose", rekao je 2015. u intervjuu za Interview Magazine. Sin glumca Michaela Hawkinsa i producentice Mary Jo Slater, svoju je karijeru počeo još kao dijete.

"S obzirom na to da mi je otac bio glumac, a majka agentica, vidio sam obje strane tog svijeta. Prvi posao dobio sam dok sam još bio u pelenama, i to za Pampers. Stalno sam odlazio s ocem u kazalište, molio sam ga da me povede sa sobom. Odrastao sam u kazalištu i gledao vrhunske predstave. Moja majka neprestano je tražila mlade glumačke nade za projekte, a kada sam imao osam godina, meni je dala ulogu u sapunici. Glumio sam dječaka koji padne sa skateboarda. Imao sam možda dvije rečenice teksta, ali cijela ekipa na setu nagradila me pljeskom. Bio sam začuđen, ali od tog sam se trenutka navukao na taj zvuk. Znao sam da se želim baviti glumom do kraja života", prisjetio se Slater svojih glumačkih početaka.

Linker
02. svibanj 2024 11:21