AMAZON/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi bi mogli upasti u ljubavni trokut, Ovnovi će donositi nagle odluke

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 2. do 8. svibnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 2. do 8. svibnja.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Početak tjedna donosi buđenje emocija i zanimljiva druženja. Mogli biste primiti ljubavnu poruku od starog znanca ili suradnika. Zauzeti će pokušati unijeti više strasti u ljubavne odaje. POSAO Pokazat ćete zanimanje za sve što vam može poboljšati karijeru i financijsko stanje. Mašta će vam raditi punom parom, a uz pomoć prijatelja i kolega možete ostvariti puno toga. KUŠNJA TJEDNA Pedantno ćete voditi računa o svim segmentima poslovanja, no u četvrtak bi vas propusti kolega mogli vratiti na početak. PRILIKA TJEDNA Venera hrani vašu potrebu da izgledom skrenete pažnju na sebe. Istaknite svoje prednosti.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Unatoč obećanju koje ste si dali, nećete uspjeti odoljeti nekome tko vas neodoljivo privlači, a zauzet je. Ako ne uspijete ostvariti nikakav kontakt, vaša žudnja bit će sve jača. POSAO Silno ćete se truditi oko svakog zadatka, a odluke donositi s dozom nestrpljenja. Živcirat će vas loše navike pojedinih suradnika, posebice ako vi možete ispaštati zbog njih. PRILIKA TJEDNA Trenuci potpunog opuštanja imat će blagotvoran učinak na vaše zdravlje i ljepotu.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osjećat ćete se slobodno i zavodljivo, ali ste svjesni da želite mnogo više od prolazne strasti. Tražit ćete način na koji ćete partnera ili simpatiju čvršće vezati uz sebe. POSAO Uzrujat ćete se zbog podmetanja konkurenata, komentara zavidnih suradnika i arogancije šefova. No, želite li osvojiti bolju poziciju, gledajte na prepreke kao na izazove. PRILIKA TJEDNA Ako ste željni avantura i flerta, početkom tjedna ne ignorirajte pozive na izlaske.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV U vašoj vezi bit će mnogo strasti i zamršenih situacija. Samci bi mogli nesmotreno upasti u ljubavni trokut koji će im zakomplicirati ne samo privatnu nego i poslovnu situaciju. POSAO Želite dokazati svoje sposobnosti. Premda ćete se izdvajati spretnošću, brzim reakcijama i dobrom metodologijom, nećete uvijek imati podršku drugih za svoja nastojanja. PRILIKA TJEDNA Sve dok se budete borili legitimnim sredstvima, simpatije okoline bit će na vašoj strani.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Sve ćete se bolje slagati sa svojim izabranikom. Ako ste sami, upoznat ćete neodoljivog šarmera ili će vas privući pojedinac čiji se svjetonazor uvelike razlikuje od vašeg. POSAO Mnogo će vam značiti da u odnosu s kolegama nema zakulisnih radnji, provokacija i agresivnih ispada. Nastojat ćete pomoći drugima kad to bude trebalo ne tražeći nešto zauzvrat. PRILIKA TJEDNA Da biste skratili put do srca svog izabranika, organizirajte druženje uz gurmanske užitke.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Neoprezno upuštanje u ljubavnu avanturu donijet će vam iskru adrenalina i samo kratkotrajno osvježenje. Ako ste vezani brakom, rasprave s partnerom bit će vam sve napornije. POSAO Mogući su zastoji i iskušenja, pa čak i odustajanje od započetog projekta. Dobro otvorite oči i budite spremni na sve jer biste mogli naići na probleme i ondje gdje ih uopće ne očekujete. PRILIKA TJEDNA Posjetite izložbu, pogledajte novi film ili kazališnu predstavu.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Zbog partnerovih egoističnih prohtjeva i vaših ljubomornih ispada stanje će biti prilično napeto. Suprotna strana bit će sklona primjedbama na račun vašeg ponašanja. POSAO Mogući su problemi zbog neodgovornog ponašanja nekih suradnika. Pojedinci koje ne smatrate stručnima, a ni sposobnijima od vas pokušat će vam nametnuti svoje mišljenje. PRILIKA TJEDNA Ako su vaše emocije prema partneru još snažne, u subotu budite romantični.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osjećat ćete jaku potrebu za bliskošću s voljenom osobom. Naglašene emocije pojačat će vašu ranjivost pa ćete se katkad povlačiti u sebe nastojeći izbjeći da budete povrijeđeni. POSAO Prilagodljivi ste i snalažljivi. Navirat će vam plodne ideje i neće vam biti problem obavljati nekoliko poslova u isto vrijeme. Pojačan angažman donosi vam dobre ocjene. PRILIKA TJEDNA Naoružajte se strpljenjem i pažljivo razvijajte strategiju osvajanja simpatije.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Jedan šarmantan zavodnik silno će se truditi oko vas, a i vi ćete sve više misliti na njega. Skrivena mjesta postat će vaše romantične oaze u kojima ćete se prepuštati strasti. POSAO Nedostajat će vam koncentracije i radnog elana. U ponedjeljak će eskalirati vaše nezadovoljstvo. Mislit ćete da su drugi bolji od vas ili pak da imaju korisnija poznanstva. PRILIKA TJEDNA Ne dopustite da vas poslovne preokupacije odvrate od novih ljubavnih pokušaja.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Vaši stvarni osjećaji bit će skriveni ili potisnuti. Katkad će vam se činiti da vas nitko ne razumije. Moguće je i da zbog brige za člana obitelji zanemarite ljubavne planove. POSAO Usporit će vas neočekivani problemi. Gledat ćete tko bi vam mogao dati ruku, no prihvatite li pomoć suradnika, šefovi bi mogli pomisliti da niste dorasli onome što se traži od vas. PRILIKA TJEDNA U četvrtak vam se otvaraju novi putevi prema napredovanju i usavršavanju.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Više ćete ulagati u ljubav i dobiti više podrške od partnera. Požrtvovnost i spremnost na komunikaciju omogućit će vam da prevladate problematične situacije. POSAO Razmatrat ćete nove ponude i širiti pozitivne vibracije gledajući na poteškoće kao na prolazna ograničenja. Reagirat ćete intuitivno kad budu u pitanju krucijalne odluke. PRILIKA TJEDNA Mlađak će vas u utorak potaknuti da se odlučnije postavite prema važnim pitanjima.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Mars mijenja mnogo toga u vašem osjećajnom svijetu, ali i u životu onoga u koga ste zaljubljeni. Želite li ostati zajedno, trebat ćete raditi ustupke i potražiti nove putove do ljubavne sreće. POSAO Ciljevi koje si postavljate vrlo su visoki, no vaša tvrdoglavost tjera vas da ustrajete u planovima. Početkom tjedna upoznat ćete pojedinca koji vam može pomoći. PRILIKA TJEDNA Donosit ćete brze i nagle odluke, no u utorak bi vam se mogle isplatiti.

Linker
16. svibanj 2024 15:41