Pierce Brosnan

 DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Ona mu je prišla

30 godina od fatalnog susreta: Njihova nestvarna ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu

Proslavljeni glumac Pierce Brosnan i američka novinarka Keely Shaye Brosnan upoznali su se na plaži u Meksiku 1994. godine, a šest godina kasnije izmijenili su i bračne zavjete.

Proslavljeni glumac Pierce Brosnan i američka novinarka Keely Shaye Brosnan upoznali su se na plaži u Meksiku 1994. godine, a šest godina kasnije izmijenili su i bračne zavjete.

Trideset godina ljubavi, koja je započela slučajnim susretom i pretvorila se u jednu od najljepših holivudskih ljubavnih priča, u kojoj su jedno drugome bili najveća podrška u svim izazovima koje su zajedno proživjeli, 60-godišnja američka novinarka Keely Shaye Brosnan obilježila je dirljivom objavom na svom profilu na Instagramu.

"Moji sretni brojevi su 4, 8 i 94. Zašto? Zato jer sam osmog travnja 1994. doživjela susret i trenutak koji mi je zauvijek promijenio život i učinio ga ljepšim i sretnijim. Toga dana u Meksiku sam s neba pa u rebra upoznala čovjeka svog života. Zahvaljujem svojoj sretnoj zvijezdi što sam u tom trenutku skupila hrabrost da mu priđem i da mu se predstavim, a tri desetljeća kasnije on me oduševljava kao i prvoga dana. Sretna ti naša 30. obljetnica, na krilima ljubavi - vrijeme leti", napisala je Keely Shaye Brosnan u poruci svom 70-godišnjem suprugu, legendarnom holivudskom glumcu Pierceu Brosnanu.

U svom odgovoru Brosnan je zahvalio dragom Bogu što ju je upoznao i dodao: "Draga Keely, ti si mi podarila krila, zahvaljujući tebi naučio sam letjeti. Beskrajno te volim!"

U komentarima su se javili njihovi brojni prijatelji, a uz ostale supružnicima su veliku obljetnicu čestitale glumice Jane Seymour, Rosanna Arquette i Linda Thompson.

image

Keely je prihvatila njegove sinove Christophera i Seana, te kćer Charlotte kao vlastitu djecu

CHRIS HARRIS/SHUTTERSTOCK

"Bio je visok, taman, prezgodan..., jednom riječju neodoljiv frajer. Oči su mu blistale i jednostavno je tako zračio da sam mu morala prići", opisala je Keely njihov prvi susret i dodala da su na prvom izlasku na plaži pod zvijezdama pričali do tri ujutro.

Glumac je u tom trenutku prolazio kroz vrlo teško životno razdoblje i još uvijek se oporavljao od gubitka prve supruge, australske glumice Cassandre Harris, koja je u 43. godini preminula od zloćudne bolesti. Zajedno su podizali sina Seana, a Pierce Brosnan je posvojio i njezino dvoje djece iz prethodnog braka, kćer Charlotte i sina Christophera.

image

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith u Londonu 2002.

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

S Keely Shayne vjenčao se 2001. u Irskoj, a Pierce Brosnan je supruzi nerijetko javno zahvaljivao što mu je bila rame za plakanje u trenutku kad mu se činilo da su mu sve lađe potonule, posebice u trenutku kad je njegova kći Charlotte 2013. preminula od iste bolesti kao i njezina majka.

"Da je tražim godinama, ne bih pronašao tako snažnu ženu, punu ljubavi i pažnje kao što je Keely", izjavio je glumac.

Zajedno su podigli sinove Dylana i Parisa koji su obojica krenuli očevim stopama i svoju budućnost vide u showbiznisu. Okušali su se u glumi, glazbi i modelingu, a pozornost javnosti privukli su izjavom da su oni klasične bebe nepotizma, jer im slavno očevo prezime otvara sva vrata.

image

Pierce Brosnan i Keely Shaye Brosnan lani na njujorškoj svečanosti MET Gala

STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 06:57