Pixie Lott i Oliver Cheshire

 MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
SRETNA VIJEST

Blista od sreće: Poznata pjevačica čeka svoje prvo dijete s jednim od najpoželjnijih modela

Britanska pjevačica Pixie Lott i njezin suprug Oliver Cheshire objavili su da će potkraj ljeta prvi put postati roditelji.

Britanska pjevačica Pixie Lott i njezin suprug Oliver Cheshire objavili su da će potkraj ljeta prvi put postati roditelji.

Lanjsko vjenčanje 32-godišnje britanske pop zvijezde Pixie Lott i njezinog izabranika, 35-godišnjeg manekena Olivera Cheshirea, po općem mišljenju jednog od najpoželjnijih muških modela na modnoj sceni, englesko izdanje Vougea, najpoznatijeg modnog časopisa na svijetu, uvrstilo je među deset najraskošnijih svadbi lanjske godine, a poznati par upravo je objavio da će potkraj ljeta postati roditelji. Pjevačica je sretnu vijest objavila na svom Instagram profilu, a uz fotografije supruga koji ljubi njezin trudnički trbuh pokazala je i ultrazvučne snimke bebice s posljednjeg pregleda u maminom trbuhu.

Premda je dosad sretnu vijest podijelila samo sa svojim najbližima, članovima obitelji i najboljim prijateljima, plavokosa glazbenica koja na fotografijama blista od sreće i ponosa, otkrila je da je ušla u 31. tjedan trudnoće, te da joj je termin poroda potkraj ljeta. "Uzbuđeni smo i presretni što će se našoj obitelji uskoro pridružiti novi, mali član, a sad nam predstoji najteži zadatak - odabir imena", izjavila je pjevačica i dodala da njezin suprug obožava prisloniti uho na njezin trbuh i osluškivati pokrete bebe.

"Što se trudnoće tiče uzor mi je Rihanna, koja i u visokoj trudnoći odrađuje sve svoje obaveze, pa i ja planiram nastaviti s poslom dokle god to bude moguće", rekla je Pixie Lott, koja je supruga upoznala prije trinaest godina, a zaprosio ju je ispred londonske katedrale St. Paul u studenom 2016.

Premda su svoje vjenčanje dugo planirali, na kraju su ga nekoliko puta morali odgađati zbog pandemije koronavirusa, a vjenčali su se lanjskog lipnja u veličanstvenoj scenografiji katedrale Ely u Cambridgeu. Mladenkinu vjenčanicu boje slonovače dizajnirao je Daniel Roseberry, kreator francuske modne kuće Schiaparelli, a njezin najupečatljiviji dio bio je šlep dužine 4,5 metara posut Swarovski kristalima.

"Sanjam o velikoj obitelji s mnogo djece, ali nema žurbe, sve u svoje vrijeme. Naše profesije vode nas na različite strane svijeta u isto vrijeme, pa je za našu vezu najvažnije međusobno povjerenje, koje smo s godinama izgradili", opisala je pjevačica za dnevnik The Sun tajnu uspjeha i dugovječnosti svoje veze.

Linker
27. travanj 2024 08:37