Danijela Dvornik

 VOJKO BASIC CROPIX
POVRATAK KUĆI

Danijela Dvornik vraća se u svoj raj: "Smijte se više, razbjesnit ćete - neprijatelje!"

Danijela se nakon osam dana užitaka u tropskom raju Maldiva, gdje je svoje pratitelje oduševila linijom, vraća u domovinu i na svoj otok.

Danijela se nakon osam dana užitaka u tropskom raju Maldiva, gdje je svoje pratitelje oduševila linijom, vraća u domovinu i na svoj otok.

Najbolje stvari u životu - poput ljubavi i prijateljstva - ne mogu se kupiti novcem, a za užiitak u drugima potrebne su zrelost i iskustvo. Poznato je to i 56-godišnjoj Danijeli Dvornik, koja je osam dana s prijetaljicama uživala u tropskom raju na čarobnim Maldivima, koje je opisala kao savršeno mjesto za obiteljski odmor i bijeg od svakodnevnog stresa.

"Smij se više, a manje žali! Uvijek se smiješi!!! Produžit ćete svoj život, ugodit ćete svojim prijateljima, razbjesnit ćete svoje neprijatelje", poručila je Danijela na kraju svog egzotičnog putovanja u objavi uz fotografije a kojima je pozirala ogrnuta maramom u kupaćem kostimu cvjetnog uzorka.

"Život je lijep", zaključila je 50+ influencerica i udovica kralja funka Dine Dvornika koja je na račun svog izgleda zaradila brojne komplimente. Do nje je došla uz mnogo truda i znoja svakodnevnom vježbom u teretani, a pripomogla je i pravilna, zdrava prehrana. Nakon užitaka u tropskom raju Danijela Dvornik vraća se na svoj otok, gdje je uredila svoju kuću iz snova, a svojim je pratiteljima otkrila kako će se sigurno jednog dana ponovno vratiti na Maldive, iako joj je temperatura mora bila previsoka.

image

Danijela Dvornik

INSTAGRAM

"Konačno sam se okupala maloprije, stvarno mi je trebalo to. More je toplih trideset stupnjeva, tako da je to jednako kao vani - ustvari jedna kada. Mislim da ću se na kraju morati malo osvježiti - pod tušem", poručila je.

Na putu do Maldiva promijenila je tri zrakoplova i brod, ali se patnja isplatila, priznala je Danijela Dovrnik, čiji je raspored - pun privatnih i poslovnih obaveza, a nedavno je otkrila kako radi na svojoj prvoj knjizi.

Linker
28. travanj 2024 11:16