danijela dvornik

 INSTAGRAM
TKO TO MOŽE PLATITI

Danijelina formula za sreću: "Sve je povezano: malo mora, gym, rad u polju, pa bicikl i..."

Influencerica i udovica kralja funka Dine Dvornika ljeto provodi u svojoj kući iz snova koju je dugo i s pažnjom uređivala.

Influencerica i udovica kralja funka Dine Dvornika ljeto provodi u svojoj kući iz snova koju je dugo i s pažnjom uređivala.

Najbolje stvari u životu - poput ljubavi i prijateljstva - ne mogu se kupiti novcem, a za užitak u drugima potrebne su zrelost i iskustvo. Poznato je to i 56-godišnjoj Danijeli Dvornik, influencerici i udovici kralja funka Dine Dvornika koja je na račun svog stila života na otoku svojih snova, ali i izgleda zaradila brojne komplimente. Do linije došla uz mnogo truda i znoja svakodnevnom vježbom u teretani, radom u polju, aktivnostima na otvorenom, a pripomogla je i pravilna, zdrava prehrana.

"Danas sam odlučila otići u susret suncu i njegovom zalasku. More je bilo idealno, mirno, poput ulja, a boje su se samo izmjenjivale. Prava pravcata divota kojoj se svaki put nanovo divim: nestvarno a zapravo najstvarnije", opisala je Danijela svoj doživljaj zalaska sunca kojeg je promatrala iz kanua.

Govori kako se njezina svakodnevica sastoji od vježbanja u teretani, rada u masliniku, vožnji bicikla, druženja s prijateljima, čitanja i pisanja... "Gym mi služi da mogu radit u polju bez napora, a bicikla da mogu doći na ta dva mista. Tako je sve povezano i u skladu", kaže Danijela koja je u sve boljoj formi.

"Dan po dan napredujem. Puno vam sam puta govorila o svim prednostima vježbanja, o tome koliko vas predanost i upornost mogu nagraditi na najzanimljivije načine. Samo nemojte poželjeti imati tijelo 20-godišnjakinje ako više nemate 20 godina. Ništa mi nije pročistilo sliku u glavi kao treninzi. Vježbat ću doživotno: zbog snage, zbog zglobova, kostiju, zbog mobilnosti, zbog toga jer želim aktivni život što duže zbog rutine koja mi treba, zbog osjećaja nakon treninga, zbog čistih misli i zdrave glave. Treba li još što dodati?", poručuje Danijela svojim pratiteljima na Instagramu.

A opisala je i svoj doživljaj rada u polju: "Skupljam pokošenu travu i mislim kako me Dino gleda odozgo i umire od smija. I ja se sebi smijem ali neizmjerno uživam u plodovima svoga rada u polju. Jer kad se umorim, sjednem i uživam u pogledu od milijun dolara." Uistinu, tko to može platiti...

Linker
26. travanj 2024 03:10