PRIVATNI ALBUM
OBITELJSKO ZLATO

Ekskluzivno: U dom hrvatskog olimpijskog prvaka stiže još jedna beba!

Naš proslavljeni veslač Valent Sinković sa suprugom Antonelom čeka drugo dijete.

Naš proslavljeni veslač Valent Sinković sa suprugom Antonelom čeka drugo dijete.

Njegove sportske uspjehe u proteklih 16 godina jedva je moguće i pobrojiti, ali je možda ipak najvažniji podatak da se Valent Sinković u povijest svjetskog veslanja s bratom Martinom Sinkovićem upisao kao jedini osvajač olimpijskih, svjetskih i europskih zlata - u u dvije različite discipline (dvojcu na pariće i dvojcu bez kormilara), što nikada nikome osim njih dvojice nije uspjelo.

image

Manuela i Martin Sinković s Valentom i Antonelom Sinković

PRESS

Novi sportski izazvovi čekaju ih u češkim Račicima, kamo 16. rujna putuju na Svjetsko prvenstvo u veslanju. Na stazu i ovaj put pod vodstvom svog trenera Nikole Bralića, stratega njihovih uspjeha, baš kao i uvijek ponovno stižu u ulozi favorita za pobjedu.

Finalna utrka na rasporedu je 25. rujna, a nakon toga se braća Sinković vraćaju u Zagreb, gdje će se Valent posvetiti kupnji potrepština, odjeće i stvari za novog člana svoje obitelji, čiji dolazak sa suprugom Antonelom očekuje početkom prosinca. I neizmjerno je uzbuđen i radostan zbog toga.

image

Antonela i Valent SInković

MAJA JUROVIć/CROPIX

"Naš sinčić Karlo je krenuo u jaslice i fenomenalno je dijete, stalno se smije i uglavnom je jako dobro raspoložen. A sad će dobiti i društvo, bolje ne može", potvrdio nam je ponosni otac sretnu vijest, dodavši da njegova supruga Antonela odlično nosi drugu trudnoću.

image

Mali Karlo rođen je lanjskog proljeća

PRIVATNI ALBUM

Hoće li se 1,5-godišnjem Karlu pridružiti brat ili sestrica nije želio otkriti ni najbližim prijateljima jer, kako kaže, sve će se ionako saznati ubrzo. Nova beba u obitelji veseli i strica Martina Sinkovića, te njegovu suprugu Manuelu Sinković. I ona će, baš kao i mali Karlo, biti njihovo najveće - obiteljsko zlato.

Linker
26. travanj 2024 19:52