PROFIMEDIA
Ljubav sve jača

Julia Roberts sa suprugom proslavila 21. godišnjicu braka: ‘Tajna uspjeha je u ljubljenju‘

Julia Roberts i njezin suprug Danny Moder proslavili su 21. godišnjicu braka. Roberts je tim povodom podijelila objavu na Instagramu. Zvijezda ‘Notting Hilla‘ udala se za Modera na diskretnoj ceremoniji 4. srpnja 2002. godine i od tada je njihova ljubav svakim danom sve jača.

Julia Roberts i njezin suprug Danny Moder proslavili su 21. godišnjicu braka. Roberts je tim povodom podijelila objavu na Instagramu. Zvijezda ‘Notting Hilla‘ udala se za Modera na diskretnoj ceremoniji 4. srpnja 2002. godine i od tada je njihova ljubav svakim danom sve jača.

Julia Roberts je jedna od najuspješnijih holivudskih glumica, no za sebe kaže da je obitelj ono što ju najviše veseli i ispunjava. Zvijezda filma "Jedi, moli, voli" ranije je progovorila i o tajni svog dugotrajnog braka.

Roberts je na Instagramu podijelila fotografiju sebe i supruga kako se strastveno ljube. Glumica je uz fotografiju napisala "21" i svoju ljubav izrazila hashtagovima. Među njima su #truelove, #fromhereonout i #heckyeah.

Iako glumica nije dopuštala puno komentara na svoju objavu, nekolicina bliskih prijatelja i suradnika ostavila je komentare ispod fotografije. Njezina vizažistica, Genevieve Herr, napisala je: "Sretna godišnjica." High Brow Hippie, modni brend, napisao je: "Sretna godišnjica mojim najdražima!!". Rita Wilson je napisala: "Sestro Škorpion! Sretna vam godišnjica golupčići!! Volim vas oboje".

U intervjuu za "CBS Sunday Morning", Roberts je rekla da je njezina obitelj ono što je čini najsretnijom. Rekla je: "Kad ne radim, biti domaćica moj je posao s punim radnim vremenom. Nema duga i mačića svaki dan, ali mi donosi puno radosti. Biti glumica je ostvarenje mog sna, ali nije jedino ostvarenje sna. Život koji sam izgradila sa svojim mužem i život koji smo izgradili s našom djecom, to je ono najbolje. Vratiti im se kući na kraju dana, trijumfalno."

Roberts je rekla da je jedan od glavnih razloga što su ona i Moder imali tako uspješan brak bila njihova predanost da ostanu u kontaktu, bez obzira gdje se ona nalazila. "Pisanje rukom pisanih poruka je nešto što smo Danny i ja uvijek radili", rekla je. Međutim, za Roberts je postojala još jedna stvar koja je pomogla da njezin brak potraje. Rekla je 2022. u intervju da je tajna njihovog uspjeha u ljubljenju.

Moder i Roberts su se prvi put sreli 2000. dok su zajedno radili na filmu "Meksikanac", ali oboje su tada bili u vezama. Naime, Roberts je bila u četverogodišnjoj vezi s glumcem Benjaminom Brattom, a prije početka veze s Moderom tvrdila je da je veza doživjela "ljubazan i nježan kraj".

Roberts je svojedobno rekla kako mediji nisu mogli "prihvatiti" njihov "prijateljski razlaz", pa su ga umjesto toga morali "učiniti neurednim i ružnim". Mediji su, naravno, imali drugačiju verziju događaja. ABC News je izvijestio da su se razišli jer je Bratt bio ljubomoran na njezin odnos s kolegom Georgeom Clooneyjem, a kružile su i glasine da je Bratt bio taj koji je nju ostavio i da njezin ego to nije mogao podnijeti.

Prava priča bila je puno skandaloznija. Od Bratta se razišla zbog veze s Moderom, koji je još bio u braku s vizažisticom Verom Steimberg.Naime, supružnici Moder su bili u braku četiri godine, ali kad je snimatelj upoznao glumicu, vjernost je nestala. Moder je nešto više od godinu dana kasnije podnio zahtjev za razvod, ali Steimberg nije htjela potpisati papire za razvod. Roberts ju je navodno pokušala "posramiti" i natjerati da potpiše, što je izjalovilo kontraefekt i dobila je lošu reputaciju.

Prema pisanju Us Weeklyja, Roberts je rekla da ona nije razlog za Moderov razvod, no glasine su bile presnažne da bi se ignorirale. "Sredio je svoju situaciju, daleko i odvojeno od mene", rekla je u intervjuu u prosincu 2003. godine. "Ja sam sredila svoj život, daleko i odvojena od njega. Mislim da je to jedini razlog zašto smo se na kraju uspjeli zaljubiti jedno u drugo i biti zajedno."

Na pitanje je li ona uzrok razvoda Modersovih, Roberts je rekla: "Ja sam osoba u koju je lako uprijeti prstom i reći "ona je to učinila". Ne zamjeram ljudima što lako upiru prstom, ali to jednostavno nije slučaj."

Kad je Moderov razvod okončan, zaprosio je Roberts. Vjenčali su se 4. srpnja 2002. na Robertsonom ranču u Novom Meksiku. Njihovi blizanci, Phinnaeus i Hazel, rođeni su u studenom 2004., a 2007. su dobili sina Henryja.

Linker
26. travanj 2024 22:42