Lana Jurčević

 INSTAGRAM
NEMA PREDAJE

Lana Jurčević javila se iz bolnice: "Zahvalna sam za svaki novi dan..."

Glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević sa svojim partnerom i suradnikom Filipom Kratofilom iščekuje rođenje prvog djeteta.

Glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević sa svojim partnerom i suradnikom Filipom Kratofilom iščekuje rođenje prvog djeteta.

Iza 39-godišnje zagrebačke pjevačice Lane Jurčević očito je najteže razdoblje čuvanja trudnoće, pa se s dobrim vijestima iz bolnice obratila svojim pratiteljima na Instagramu i kompletnoj hrvatskoj javnosti. "Life is good. Zahvalna za svaki novi dan… Nikad nemoj dati da te strahovi i neizvjesnost u bilo čemu ‘paraliziraju’ i zagade ti psihu i emocije i tijelo… To su ‘alati’ koji su nam dani, koje imamo i s kojima sami upravljamo. Iskoristite ih u svoju korist. I u korist svih onih koji su okruženi vama. Budite im motivacija i inspiracija svojim primjerom", napisala je Lana Jurčević u objavi u kojoj je dodala da jedva čeka povratak svoje cimerice s kojom vrijeme krati razgovorom i kartajući Uno. Pjevačica i poduzetnica nije klonula duhom premda već mjesecima čuva trudnoću pod liječničkim nadzorom, a prije tri tjedna podijelila je i video 3D ultrazvuka svoje bebe.

"Da i vi upoznate malo bolje ovu malu osobicu koja već pokazuje svoj karakter, malog borca, jer kad vidim koliko mislite na nju i brinete, srce nam je veliko kao kućaaaaa. Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi svoj show program. To već dugo nisam vidjela, pa mi je zato ta snimka - dragocjena", napisala je Lana Jurčević koja bebicu čeka sa svojim dugogodišnjim partnerom i suradnikom Filipom Kratofilom.

image

Lana Jurčević i FIlip Kartofil

INSTAGRAM/ LANA JURčEVIć

Pjevačica je krajem srpnja videom objavila da čeka svoje prvo dijete, a nedugo nakon toga objavljeno je da je otkazala sve zakazane koncerte zbog zdravstvenih razloga. "Zbog zdravstvenih razloga, nažalost se otkazuju zakazani koncerti na području Hrvatske, Slovenije i Austrije. Hvala puno organizatorima i publici na razumijevanju. Družimo se drugom prilikom i veselimo se tim danima opet!", napisala je tada ne navodeći detalje. Ipak, Lana je o cijeloj situaciji odlučila progovoriti kako bi svojom pričom bila podrška i drugim ženama koje prolaze kroz isto, ali i kako bi podignula svijest o mogućim problemima u trudnoći.

"Neka ova priča bude posvećena svim ženama od kojih su me dijelili samo zidovi i pokoji bolnički krevet, svim onim ženama koje su tu bile i prije i bit će nakon mene, svim ženama koje prolaze toliko toga, a da o tome ne znamo ništa, da ih ne vidimo i ne čujemo nigdje jer hej, o tome se ‘ne priča’ - to se ne dijeli sa svijetom, to je toliko bolno i osjetljivo da to skrivaš samo za sebe i možda svoj najuži krug ljudi, ako i to... Te žene ne srećemo nasmijane na ulicama i oko sebe, ne gledamo njihove trudničke, savršene slike na društvenim mrežama… Neka ova priča bude posvećena svim lavicama koje se svaki dan bore za svoje bebe, na ovaj ili onaj način, za sve žene i parove koji se bore s tim da postanu roditelji… Priznajem, trebalo mi je više od 50 dana da skupim snage i hrabrosti da pustim ovo van i ogolim se. Da, primila sam više od 70 doza antibiotika u 40 dana u bolnici, ‘milijun’ pikanja u vene koje više nisu imale ‘snage’, krvarenje, komplikacije, gomila neizvjesnosti… ali sve će to jednom biti zaboravljeno… Nadam se ipak - za neki viši smisao", objavila je Lana posljednjeg dana kolovoza.

image

Lana Jurčević

INSTAGRAM
Linker
27. travanj 2024 17:06