Upravo vjenčani Marin i Kristina Čilić

 NIKSA DUPER/CROPIX
već 16 godina zajedno

Ljubavna priča Kristine i Marina Čilića: Slave 6 godina braka, fatalni susret dogodio se na turniru

Naš proslavljeni tenisač i dubrovačka psihologinja upoznali su na Davis Cupu u Dubrovniku, a vjenčali su se 2018. u Cavtatu.

Naš proslavljeni tenisač i dubrovačka psihologinja upoznali su na Davis Cupu u Dubrovniku, a vjenčali su se 2018. u Cavtatu.

Čini se kao da je bilo jučer, ali već je šest godina prošlo od vjenčanja našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića i dubrovačke menadžerice Kristine Milković Čilić. Taj specijalni dan Marin Čilić nije propustio obilježiti na svom profilu na Instagramu, gdje je supruzi čestitao godišnjicu i poručio da je iza njih "šest godina braka i nevjerojatnog života koje su zajednički izgradili".

Objavu je popratio prekrasnom zajedničkom fotografijom na kojoj supružnici uz svjetlost svijeća nasmiješeni poziraju na proslavi s prijateljima uz tortu, a Kristina je svoju dekoltiranu narančastu majicu ukrasila predimenzioniranim cvijetom ruže, simbolom strasti i ljubavi.

Kristina i Marin upoznali su se 2008. u Dubrovniku, gdje je Kristina bila hostesa na Davis Cup susretu naše teniske reprezentacije. Ubrzo nakon fatalnog susreta par je započeo zajednički život, a zajedno su proslavili osvajanje Marinovog prvog ATP turnira u Baselu.

image

U šetnji zagrebačkom špicom 2021.

CROPIX

Otada je Marin Čilić osvojio dvadeset turnira i zaradio više od trideset milijuna dolara od novčanih nagrada na turnirima, pa su se njegove riječi "da mu je Kristina srećonoša" pokazale proročanskima. Vjenčali su se 28. travnja 2018. u crkvi sv. Nikole u Cavtatu, a svadbeno slavlje organizirali su u Revelinu, jednoj od četiri tvrđave koje štite zidine dubrovačkog Starog grada. Mladenka je na vjenčanju zablistala u jednostavno krojenoj vjenčanici spuštenih ramena, a glavni ukras bile su joj tradicionalne konavoske naušnice.

image

Mlada je vjenčanje stigla u limuzini

NIKSA DUPER CROPIX

Starijeg sina Balda dobili su u veljači 2020., a u rujnu 2021. na svijet je stigao i mlađi sin Vito. Diplomirana psihologinja, koja sa suprugom živi između Monte Carla, Zagreba i Dubrovnika, posljednjih je godina preuzela vođenje njegove humanitarne zaklade, čiji je središnji događaj sportsko-humanitarni spektaklom "Get Set Hrvatska", na kojem se tradicionalno okupljaju najveće zvijezde hrvatskog sporta. Sav prihod namijenjen je opremanju igrališta i školskih dvorana, te stipendiranju nadarenih mladih sportaša.

image

Upravo vjenčani Marin i Kristina Čilić

NIKSA DUPER/CROPIX

"Sva ta djeca nam javljaju svoje uspjehe, šalju slike na WhatsApp, veselimo se zajedno i to je najveća vrijednost", izjavila je Kristina lani u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju i dodala da uz taj posao u Monte Carlu vodi vlastitu tvrtku za upravljanje ljudskim potencijalima.

"Naša baza je u Monte Carlu, tamo živimo, iako su se djeca rodila u Zagrebu i u Hrvatsku dolazimo kad god možemo. Ja sam prije nekoliko godina osnovala tvrtku jer sam se željela baviti svojom strukom", govori Kristina, koja prati supruga na gotovo svim turnirima.

image

Kristina i Marin Čilić na odmoru

INSTAGRAM/MARIN ČILIć

"Za tenisače gotovo nikad nema odmora jer je sezona duga, a na putovanjima mlađi sin Vito spava sa mnom u sobi, a stariji s Marinom i tako se selimo iz države u državu, iz hotela u hotel", otkrila je tada Kristina, koja emotivno proživljava svaki Marinov uspjeh i neuspjeh, svjesna da su i pobjede i porazi sastavni dio sporta.

image

Prvi poljubac na izlasku iz crkve

NIKSA DUPER/CROPIX

"Još nemamo viziju gdje ćemo živjeti kada Marin završi karijeru, važno je samo da smo na okupu. Marin je jako angažiran oko djece, radi sve što i ja. Uživam dok ga gledam s djecom, kako se igra i razgovara s njima. Jako sam ponosna na njega, zaista se trudi biti najbolji tata, premda znam da mu nije lako pomiriti sportske i privatne obaveze", kazala je Kristina Čilić.

image

Marin i Kristina Čilić lani u Zagrebu

BILJANA BLIVAJS CROPIX
Linker
29. travanj 2024 21:23