MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
NOVI ŽIVOT BEZ VAGE

Ljubimac žena i televizijski voditelj otkrio kako je u godinu i pol izgubio čak 82 kilograma

Britanski voditelj James Argent u godinu i pol je izgubio polovicu tjelesne mase i to zahvaljujući gastrektomiji, vježbanju i novoj ljubavi.

Britanski voditelj James Argent u godinu i pol je izgubio polovicu tjelesne mase i to zahvaljujući gastrektomiji, vježbanju i novoj ljubavi.

Njegova tjelesna transformacija je nevjerojatna, jer se britanska televizijska zvijezda i voditelj James Argent u protekle dvije godine doslovce prepolovio. I to ne pred kamerama, u engleskoj verziji reality showa Život na vagi, nego zahvaljujući kirurškoj intervenciji i operaciji želuca zbog koje je izgubio gotovo polovicu svoje nekadašnje tjelesne mase te sa 171 kilograma tjelesne težine pao na njih 89.

"Pretilost je bila moj najveći problem koji sam uspješno riješio zahvaljujući sleeve gastrektomiji, trajnom postupku smanjivanja kapaciteta želuca, čiji se volumen smanjuje za dvije trećine. U travnju 2021. odlučio sam se za taj operativni zahvat kojim se osigurava trajni gubitak kilograma, a u roku od dvije godine moguće je izgubiti čak 60 posto tjelesne mase. Sa svojih 183 centimetra sad sam stigao do idealne težine za svoju životnu dob i ne planiram više gubiti na težini. Uz to redovito vježbam, uravnoteženo se hranim i ponovno sam sretan i ispunjen čovjek", ispričao je James Argent u razgovoru za britanski Daily Mail.

image

James Argent se na operaciju odlučio kad je vaga pokazala težinu od 171 kilograma

STEPHEN CRAWSHAW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

No, gubitkom težine svi njegovi problemi nisu bili riješeni, jer se usprkos tome nije usudio skinuti na plaži zbog ekscesivnog viška kože, zbog čega se na kraju podvrgnuo estetskom kirurškom zahvatu.

image

Danas se zdravo i uravnoteženo hrani

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Za svaki problem postoji rješenje, a ja nisam tip koji baš i nema samopouzdanja. Uostalom lanjskog ljeta sam upoznao ljubav svog života Stellu Turian i to na vjenčanju zajedničkih prijatelja na grčkom otoku Mikonosu. Naravno da nije bila oduševljena mojim visećim trbuhom, ali duh i šarm su ipak prevladali njezino gnušanje", izjavio je Argent i dodao kako velika razlika u godinama ne opterećuje njihovu vezu, jer je Stella od njega mlađa 17 godina.

image

James Argent je u sklopu terapije trenirao i boks

ITV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Odlično se slažemo i planiramo zajednički život, čim ona riješi sve što još treba obaviti u Italiji. Upoznao sam njezine roditelje, a i Stella moje. Međusobno se svi skupa odlično slažemo", nastavio je.

image

James Argent je ljubimac žena

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

James Argent se u proteklih trinaest godina proslavio kao britanska reality zvijezda, a zbog ovisnosti o kokainu 2014. prvi put je završio u klinici na odvikavanju od droge. Nakon što se skinuo s droge počeo se opsesivno prejedati zbog čega je na kraju udvostručio vlastitu tjelesnu masu. No, svi ti problemi su sad iza njega, a hoće li njegova veza sa Stellom Turian izdržati izazove zajedničkog života - tek će se vidjeti.

image

James Argent u ženskom društvu je lanjskog ljeta nazdravio svom novom početku

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 23:56