Miranda Kerr i Evan Spiegel

 ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
Stiže još jedan sin

Miranda Kerr o bračnoj sreći sa sedam godina mlađim milijarderom: "Bio je strpljiv"

Australski supermodel Miranda Kerr prisjetila se prvog susreta sa suprugom, milijarderom Evanom Spiegelom, osnivačem Snapchata na njujorškoj večeri Louisa Vuittona.

Australski supermodel Miranda Kerr prisjetila se prvog susreta sa suprugom, milijarderom Evanom Spiegelom, osnivačem Snapchata na njujorškoj večeri Louisa Vuittona.

Bila je to simpatija na prvi pogled, prva iskra planula je na njujorškom predstavljanju Louisa Vuittona prije devet godina, a sad se australski supermodel, 40-godišnja Miranda Kerr prisjetila kako je započela njezina romansa s 33-godišnjim američkim milijarderom Evanom Spiegelom, poduzetnikom i osnivačem Snapchata, s kojim čeka njihovog trećeg sina dok iz braka s Orlandom Bloomom ima 12-godišnjeg sina Flynna.

"Toga dana 2014. sudbina i Louis Vuitton spojili su me s Evanom na večeri u MOMA-i, njujorškom Muzeju moderne umjetnosti. Taj čarobni trenutak srećom je zabilježen i fotografskim aparatom, a sad ga želim podijeliti s vama", napisala je Miranda Kerr u svom statusu na društvenoj mreži Instagram. Uz nju je objavila fotografiju svog upoznavanja i rukovanja s Evanom Spiegelom, te prvih osmjeha koje su jedno drugom uputili.

image

Prvi susret Mirande Kerr i Evana Spiegela

INSTAGRAM

“Došao sam na večeru i pred sobom ugledao najljepšu ženu na svijetu. Mislio sam da nemam apsolutno nikakve šanse, ali sam joj dao svoj broj. Rekla mi je da se seli u novu kuću i ponudio sam joj pomoć ako će išta trebati, pogotovo oko tehnološke opreme. Kući sam otišao s uvjerenjem da se više nikad nećemo čuti", iznio je Spiegel svoju stranu priče u lanjskom razgovoru za australski Vogue.

"Nakon otprilike mjesec dana bio sam na poslovnom putovanju u Aziji, a nakon noći u karaoke baru s mnogo sakea, mamurnog me probudio me zvuk poruke na mobitelu. Nisam mogao povjerovati vlastitim očima da se Miranda javila", dodao je. Miranda Kerr ispričala je, pak, da je nakon rastave od bivšeg supruga Orlanda Blooma prolazila kroz velike životne izazove i da zapravo više nije vjerovala u ljubav.

image

Evan Spiegel i Miranda Kerr na lanjskoj gala svečanosti Baby2Baby u West Hollywoodu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

“No, Evan je bio vrlo strpljiv sa mnom, naša veza je evoluirala dugo i polako. Zapravo smo se prvo sprijateljili, a tek kasnije postali cura i dečko", ispričala je Kerr.

"Prije nego što smo se upoznali nisam ni sanjala da je takva ljubav moguća. Evan i ja svakodnevno radimo na svojoj vezi da budemo još bolji supružnici i roditelji, pa naš odnos konstantno raste i evoluira, jer smo oboje tome posvećeni", dodala je Miranda Kerr koja se s Evanom Spiegelom zaručila u srpnju 2016., a vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u svibnju 2017.

U rujnu su objavili da će idućeg proljeća dobiti trećeg sina, a osim 4-godišnjeg Mylesa i 5-godišnjeg Harta odgajaju i 12-godišnjeg Flynna Blooma, Mirandinog sina iz prvog braka s glumačkim superstarom Orlandom Bloomom.

image

Miranda Kerr na njujorškoj reviji Victoria‘s Secreta 2012.

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 03:37