INSTAGRAM
DESETA GODIŠNJICA

Najromantičniji Vatreni svih vremena: Ivan Rakitić ponovno je suprugu ostavio bez riječi

Bivši reprezentativac hrvatske nogometne reprezentacije ženi svog života priredio je romantično iznenađenje povodom desete godišnjice braka.

Bivši reprezentativac hrvatske nogometne reprezentacije ženi svog života priredio je romantično iznenađenje povodom desete godišnjice braka.

Na nogometnim terenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić je ispisao najljepše sportske priče i razgalio srca i duše navijača, a niti nakon deset godina braka ne prestaje romantičnim gestama svakodnevno iznenađivati svoju suprugu Raquel. "Nakon toliko godina zajedno, stvarnost nadilazi i pobjeđuje sve moje snove! Ti si nešto najbolje što mi se ikada dogodilo, sretnih ti 10 godina braka", napisao je Ivan ispod fotografije na kojoj je pozirao s velikim buketima cvijeća i brojkom deset ispisanom bijelim ružama na travnatom kvadratu. Njihova ljubavna priča jedna je od najromantičnijih u svijetu vrhunskog sporta, a Ivan Rakitić nikada nije krio koliko mu znači podrška supruge, te koliko uživa u ulozi oca.

"Uzmem od žene pelene i flašicu i kažem: to ću sada ja. Želim što više uživati s djecom i pomoći kako god mogu. Svaki slobodan trenutak želim provesti s sa svojom obitelji. Puno ljudi kaže kako je vjenčanje samo jedno “da” i ništa više, ali za nas je brak jako bitan i nadam se da će zauvijek ostati tako", otkrio je slavni nogometaš 2014. Ljubavna priča Ivana i Raquel započela je kada je Ivan 2011. godine potpisao ugovor sa španjolskim prvoligašem Sevillom.

"Bilo je to 2011., tada sam bio 21-godišnjak. U Andaluziju smo stigli vrlo kasno, oko deset navečer. Sutradan ujutro sam trebao potpisati ugovor, a sa mnom je bio moj brat. Večerali smo s ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok‘ jer nisam znao ni riječ španjolskog, ali sam bratu rekao da ću oženiti u ženu", opisao je Rakitić njihov sudobonosni susret. Vjenčali su se 2013. te iste godine su dobili kćer Altheu, a 2016. rodila im se i Adara.

image

Ivan i Raquel Rakitić

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Prvotimac španjolske Seville rođen je u Švicarskoj, a godinama je oduševljavao naciju sjajnim igrama u dresu hrvatske nogometne reprezentacije s kojom je stigao do titule svjetskih viceprvaka u Rusiji 2018. "Dječački san bio mi je da obučem dres reprezentacije svoje domovine, a na koncu je taj moj san potrajao 106 utakmica. I sve što smo zajedno postigli kao momčad i kao nacija, zauvijek će ostati u mom sjećanju i u mom srcu, kao najveće dostignuće moje nogometne karijere. Sa suzom u oku opraštam se od dresa reprezentacije i od mojih suigrača i selim se na tribine, odakle ću ih bodriti s jednakim žarom, kao njihov najvjerniji i najveći navijač. Iznad svih Hrvatska...", objavio je u svojoj oproštajnoj poruci od reprezentativnih kolega.

image

Ivan Rakitić sa suprugom Raquel

INSTAGRAM
Linker
26. travanj 2024 20:17