NIJE IŠLO

Nakon više od tri godine razdvojenosti glumica je predala papire za razvod Jasona Momoe

Lisa Bonet podnijela je i službeni zahtjev za prekid braka od holivudske zvijezde koja se iz njihovog obiteljskog doma iselila još 7. listopada 2020.

Prema sudskim dokumentima u zahtjevu za razvod od supruga, 44-godišnjeg američkog glumca Jasona Momoe, 56-godišnja američka glumica Lisa Bonet, koja se proslavila kao zvijezda popularnog TV serijala "The Cosby Show", kao razlog navela je da njih dvoje već duže od tri godine ne žive zajedno.

Kao datum njihove rastave Lisa Bonet navela je 7. listopada 2020. kad se Momoa iselio iz njihove kuće, a djecu Lolu i Nakoa-Wolfa će nastaviti zajednički odgajati, a ona će svoje slobodno vrijeme i praznike provoditi s oba roditelja prema njihovom zajedničkom dogovoru.

image
MARK RALSTON/AFP/PROFIMEDIA

Lisa Bonet od bivšeg supruga traži i alimentaciju, te navodi kako ne očekuje isti zahtjev s njegove strane, a dogovor o podjeli imovine i bračne stečevine već su odradili njihovi odvjetnički timovi.

image

Jason Moma i Lisa Bonet sa Zoe Kravitz, kćeri iz prvog braka, na dodjeli Zlatnih globusa 2020.

TAMMIE ARROYO/AFF-USA.COM/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Njihova veza započela je 2005., a vjenčali su se 2017. Glumici je to bio drugi brak - iz prvog braka s pjevačem Lennyjem Kravitzom ima odraslu kćer, glumicu Zoe Kravitz, a Momoi, zvijezdi akcijskih blockbustera poput "Aquamana" i "Dine" - to je prvi brak.

Ljubavna priča Jasona i Lise koji imaju dvoje djece, 16-godišnju kćer Lolu i 15-godišnjeg sina Nakoa- Wolfa po mnogima ima sve elemente scenarija romantičnog ljubavnog filma.

"Bio sam osmogodišnjak kad sam je prvi put vidio na televiziji i rekao sam mami da želim biti s njom, te da ću je, ako bude potrebno, uhoditi sve dok napokon ne postane moja. To joj naravno nisam odmah priznao, nego tek kad smo dobili djecu, inače bi pomislila da nisam normalan", ispričao je Momoa.

image

Obitelj u Veneciji: Jason Momoa i Lisa Bonet s djecom su 2019. ljetovali u Veneciji

AMA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

A da su prekinuli objavio je na Instagramu prije gotovo dvije godine, skoro godinu dana nakon što je iselio: "Lisa i ja s vama želimo podijeliti vijest da se rastajemo. Odlučili smo krenuti dalje, svatko svojim putem i puštamo jedno drugo da se nastavi samostalno razvijati, a našu predivnu djecu nastavit ćemo zajednički odgajati."

Linker
25. travanj 2024 13:22