Glumačke velikane veže prijateljstvo duže od dva desetljeća

 BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
KAKAV USPJEH

Njihovo prijateljstvo nije uspjela slomiti ni Angelina Jolie, sad je potpuno jasno zašto

Glumački velikani Brad Pitt i George Clooney nisu snimali zajedno 15 godina, a sada na setu ‘Vukova‘ umiru od sreće i nadoknađuju propušteno.

Glumački velikani Brad Pitt i George Clooney nisu snimali zajedno 15 godina, a sada na setu ‘Vukova‘ umiru od sreće i nadoknađuju propušteno.

Da ih kojim slučajem sretnete na ulici, na prvi pogled vjerojatno nikome ne bi bilo jasno da su pred vama glumačke megazvijezde Brad Pitt i George Clooney. Kao što svi znaju Pitt i Clooney ponovno rade zajedno, a trenutačno su u njujorškom Queensu, gdje snimaju Appleov trilera "Vukovi".

I pritom se jako dobro zabavljaju, premda su im bore malo dublje, a kosa prošarana s mnogo više sijedih vlasi nego dok smo u njihovim zajedničkim avanturama uživali u omiljenom filmskom serijalu o nevjerojatnim lopovlucima družbe Dannyja Oceana. Premda su u kolektivnom sjećanju svojih obožavatelja zaslužili mjesto vječitih mladića, Brad Pitt i George Clooney zagazili su u zrele godine: Brad Pitt 18. prosinca slavi 60. rođendan, a George Clooney će 6. svibnja navršiti 62 godine.

image

Brad Pitt i George Clooney snimaju zajedno svoj šesti film

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Znaju se odavno, a sprijateljili su se na snimanju "Oceanovih 11" prvog dijela popularnog filmskog serijala prije 23 godine. Pitt i Clooney su kliknuli na prvu jer imaju sličan smisao za humor, pa je njihov odnos obilježen stalnim međusobnim podbadanjem i nestašlucima u rangu osnovnoškolskih šala. Otada su godinama bili nerazdvojni pa su u idućim godinama snimili još četiri zajednička filma: "Ispovijedi opasnog uma", "Oceanovih 12", "Oceanovih 13", te "Spaliti nakon čitanja".

image

Bivša supruga Brada Pitta se smrtno uvrijedila jer nisu bili pozvani na vjenčanje Georga i Amal Clooney

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njihovo prijateljstvo nije uspjela uništiti ni Angelina Jolie, bivša supruga Brada Pitta, koja se smrtno uvrijedila što njih dvoje nisu bili pozvani na vjenčanje Georgea i Amal Clooney u Veneciji zbog međusobne netrpeljivosti svojih partnerica. Njima takve formalnosti, dakako, nisu bile važne, ali su zbog mira u kući odustali od intenzivnog druženja i zajedničkih snimanja.

image

Brad Pitt i George Clooney na snimanju "Vukova"

JOSE PEREZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Holivudski filmski teškaši ponovno su udružili snage u "Vukovima" scenarista i redatelja Jona Wattsa, gdje obojica igraju naslovnu ulogu vukova samotnjaka koji "rješavaju stvari", a putevi im se susreću kad prihvate isti posao. Povodom početka snimanja Brad Pitt je dao intervju u kojem je Clooneyja titulirao kao "najzgodnijeg muškaraca na svijetu", a njegov frend je šalu prihvatio i izjavio da je "Pitt u pravu je što se toga tiče. Suočimo se s tim, barem jednom u životu je i on u pravu."

Linker
27. travanj 2024 03:20