Kit Harrington i Rose Leslie

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
STIGLA JE KĆER

Očinstvo je slavnog glumca potpuno promijenilo, a sad je uz 2-godišnjeg sina dobio i kćerkicu

Engleski glumac Kit Harrington proslavio se glavnom ulogom u serijalu "Igra prijestolja", a sa suprugom Rose Leslie živi u renoviranom zdanju iz 15. stoljeća.

Engleski glumac Kit Harrington proslavio se glavnom ulogom u serijalu "Igra prijestolja", a sa suprugom Rose Leslie živi u renoviranom zdanju iz 15. stoljeća.

Dvije i pol godine nakon rođenja sinčića, čije ime još nisu komunicirali javnosti, slavni britanski glumački par 36-godišnji Kit Harrington i njegova supruga, 36-godišnja Rose Leslie postali su drugi put roditelji, a na njihovo imanje u Suffolku, gdje žive u renoviranom zdranju iz 15. stoljeća stigla je djevojčica. Potvrdio je to glumčev glasnogovornik u izjavi za portal PageSix: "Supružnici su oduševljeni poželjeli dobrodošlicu svojoj kćerkici."

Predivna vijest oduševila je njihove obožavatelje, jer to definitivno znači da je glumac, koji se proslavio glavnom ulogom u "Igri prijestolja", jednom od najpopularnijih i najuspješnijih televizijskih serijala svih vremena, pobijedio vlastite demone ovisnosti. Paralelno s fascinantnom, raskošno ekraniziranim pričom o borbi za vlast u Westerosu, svijet je poludio za kovrčama markantnog glumca koji je u "Igri prijestolja" odigrao ulogu Jona Snowa, te je Kit Harrington postao - globalni fenomen.

image

Kit Harrington i Rose Leslie na predstavljanju osme sezone "igre prijestolja"

DARA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Dio mene pokušava pobjeći od usporedbe s Jonom Snowom, ali u isto vrijeme, usporedba mi se sviđa. Svjestan sam da velik dio publike, koja dolazi gledati moje predstave u kazalište na našu predstavu, želi vidjeti mene upravo zbog "Igre prijestolja". Tako funkcionira ljudska psihologija i protiv toga se ne možete obraniti", izjavio je glumac u razgovoru za engleski dnevnik The Guardian. Na snimanju je upoznao i zbližio se sa suprugom Rose Leslie, s kojom je snimio nezaboravnu ljubavnu scenu u termalnoj kupki u spilji, a romansu pred kamerama nastavili su i u stvarnosti.

image

Kit Harrington i Rose Leslie u šetnji sa sinčićem u Londonu proljetos

DIGGZY/JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

No, Kitu Harringtonu sa slavom se nije bilo lako nositi i pod njezinim je teretom - pokleknuo. Spas je potražio u boci, ali ga tamo nije našao i na kraju je završio na liječenju od ovisnosti. U toj teškoj borbi imao je veliku podršku supruge, koju je upoznao 2011., a vjenčali su se u škotskom dvorcu u lipnju 2018. godine. Otada kao da su "propali u zemlju", te se u javnosti iznimno rijetko pojavljuju. Suprugina trudnoća i rođenje sinčića sigurno su pridonijeli Harringtonovom oporavku, što je i sam priznao: "Na dobrom sam putu, osjećam se kao druga, sasvim nova osoba, prizemnija i staloženija. A sad je tu i dijete, s kojim, usprkos svim naporima i obavezama koje roditeljstvo nosi, uživamo u svakoj sekundi."

image

Kit Harrington i Rose Leslie na MET Gali u New Yorku 2021.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 15:57