Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk

 ROBYN BECK AFP
NJEZINA LISTA ŽELJA

Oskarovka supruga ostavila bez teksta: "Želim više mira, razumijevanja, odmora i - alkohola"

Američka glumica i poduzetnica Gwyneth Paltrow supruga Brada Falchuka je dopratila na premijeru televizijskog serijala, čiji je koautor.

Američka glumica i poduzetnica Gwyneth Paltrow supruga Brada Falchuka je dopratila na premijeru televizijskog serijala, čiji je koautor.

Holivudska glumica i poduzetnica Gwyneth Paltrow ostavila je bez teksta sve prisutne, pa i svog supruga Brada Falchuka na svjetskoj premijeri Netflixovog televizijskog serijala "The Brothers Sun", koja je održana u Los Angelesu.

Oskarovka je posljednjih godina posvećena razvoju svog brenda Goop, a na crveni tepih je stigla u pratnji svog supruga, člana autorske ekipe serijala u kojem je glavnu ulogu odigrala njezina kolegica, također oskarovka Michelle Yeoh.

image

Gwyneth Paltrow otkrila je da suprug stalno posuđuje njezinu kozmetiku

LEON BENNETT GETTY IMAGES VIA AFP

"Ove godine želim si više mira, razumijevanja, odmora i - alkohola", kao iz topa ispalila je 51-godišnja Gwyneth Paltrow na pitanje što se nalazi na njezinoj listi želja za 2024.

"Onda smo možda u problemu, draga... Ovisi koliko više alkohola si želiš", u svom je stilu supruginu izjavu prokomentirao 52-godišnji scenarist, producent i redatelj Brad Falchuk, a Gwyneth se na to samo nasmijala.

image

Michelle Yeoh i Gwyneth Paltrow

ROBYN BECK AFP

Supružnici će ove godine proslaviti šestu godišnjicu braka, a vjenčali su se na njezinom raskošnom imanju u Hamptonsu. Među uzvanicima je bila holivudska elita predvođena Robertom Downeyjem JR., Jerryjem Seinfeldom, Stevenom Spielbergom i Cameron Diaz.

U brak su oboje stigli s djecom: Gwyneth s bivšim suprugom, glazbenikom Chrisom Martinom ima 19-godišnju kćer Apple i 17-godišnjeg Mosesa, a Brad Falchuk je s bivšom suprugom dobio sina Brodyja i kćer Isabellu.

image

Gwyneth Paltrow

ROBYN BECK AFP

Glumica je svojedobno ispričala kako Brad Falchuk obožava kozmetičke proizvode njezinog brenda, posebice za njegu kože i šampone, te ih stalno "posuđuje" iz njezine kozmetičke torbice.

image

Supružnici ove godine slave šestu godišnjicu braka

ROBYN BECK AFP

Linker
26. travanj 2024 10:55