USA. Kourtney Kardashian

 SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA
POSLOVNI POTHVAT

Po uzoru na sestre: Kourtney Kardashian planira pokrenuti brend i zaraditi na četvrtoj trudnoći

Reality zvijezda Kourtney Kardashian sa suprugom, bubnjarom Travisom Barkerom najesen očekuje rođenje sinčiča.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian sa suprugom, bubnjarom Travisom Barkerom najesen očekuje rođenje sinčiča.

U središte medijske pažnje vratila se četvrtom trudnoćom, a to je Kourtney Kardashian odlučila - unovčiti. U njezinu svijetu svaki povod je dobar i može se iskoristiti za zaradu, pogotovo kad joj ime i prezime otvaraju sva vrata. Reality zvijezda sada je odlučila unovčiti svoju trudnoću s bubnjarom Travisom Barkerom, njih dvoje, naime, najesen očekuju rođenje sinčića, a Kourtney prije toga planira proširiti ponudu svog lifestyle brenda linijom odjeće za djecu i trudnice, te proizvodima za wellness, reproduktivno zdravlje i mlade majke.

image

Kourtney Kardashian je ponovno trudna

INSTAGRAM/KOURTNEYKARDASH

"Kourtney su uzor njezine sestre Kim Kardashian i Khloe Kardashian čiji brendovi SKIMS i Good American prolaze sjajno na tržištu. Kim se obraća prvenstveno ženama koje se žele osjećati samopouzdano i ugodno u svom tijelu, dok su Khloeina ciljana publika žene koje muku muče s prekomjernom težinom, s čime se i sama godinama borila", kaže insajderski izvor iz kruga bliskog obitelji Kardashian.

Kourtneyin lifestyle brend Posh lansiran je 2019., a uz njega je brendirala i Lemme, široku lepezu vitamina i dodataka prehrani. Sad planira izbaciti liniju odjeće za djecu i liniju proizvoda za trudnice i mlade majke. Zahvaljujući 223 milijuna pratitelja na Instagramu, Kourtney može računati na trenutni široki doseg svakog proizvoda koji odluči promovirati, ali je u odnosu na sestre Kim i Khloe prilično neuspješna.

image

Kourtney i Kim Kardashian

ANGELA WEISS AFP

"Sada to želi promijeniti, jer vjeruje da će se ljudi identificirati s njezinom željom i brojnim pokušajima da ostane trudna s Travisom Barkerom, a vrlo je vjerojatno da će to biti njezin glavni narativ u novoj sezoni realuty showa koji se prikazuje na platformi Hulu", govore upućeni. Nedavno je uzburkala duhove promocijom petodnevnog ayurvedskog tretmana čišćenja tijela i karme čija je cijena četiri tisuće dolara, a još više proizvodima The Lemme Purr za vaginalni wellness. To su, kako ih reklamira, klinički ispitani probiotici koji jamče svježinu, ugodan miris i okus ženskog spolnog organa.

image

Travis Barker i Kourtney Kardashian

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Brojne liječničke udruge su reagirale na to i poručile ženama da se za svaku ginekološku dvojbu obrate stručnjacima. Hoće li njezini novi proizvodi biti tržišni top ili flop, kao i uvijek odlučit će kupci, no u svakom slučaju joj se mora priznati da joj ideja i ambicija ne nedostaje.

Kao što je poznato Kourtney je majka troje djece iz veze s bivšim partnerom Scottom Disickom, a zajedno se skrbe i za Travisovo dvoje djece iz njegovog braka sa Shannon Moakler.

Linker
28. travanj 2024 05:49