IZA ZATVORENIH VRATA

Razvod od slavne pjevačice mu se isplatio usprkos čeličnom predbračnom ugovoru koji je potpisao

Američka pop ikona Ariana Grande bivšem suprugu Daltonu Gomezu, agentu za luskuzne nekretnine pristala je isplatiti milijunski iznos koji je dogovoren iza zatovrenih vrata.

Usprkos čeličnom predbračnom ugovoru koji su potpisali Dalton Gomez, 28-godišnji agent za luksuzne nekretnine, iz braka s 30-godišnjom pop zvijezdom i glumicom izlazi mnogo imućniji nego što je u njega ušao. Upravo su objavljeni detalji njihove brakorazvodne parnice u kojoj je nakon višetjednih pregovora odvjetničkih timova bivših supružnika sve dogovoreno. Pjevačica će bivšem prema dogovru isplatiti 1,25 milijuna u gotovini, a Daltonu Gomezu pripada i vrijednost polovice kuće u Los Angelesu koju su zajednički tražili i u kojoj su u doba ljubavi namjeravali sviti svoje obiteljsko gnijezdo.

Osim toga Ariana Grande pristala je isplatiti i troškove njegovog odvjetničkog tima u visini od 25 tisuća dolara.

image

Ariana Grande i Dalton Gomez u braku su izdržali dvije godine

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

"Premda je situacija bila stresna za obje strane, Araina i Dalton odigrali su svoj razvod vrlo civilizirano i strpljivo u svakom koraku. Oboje su osvijestili da su se prenaglili i uspjeli su sačuvati međusobno poštovanje. Sve dok jedna stavka nije bila definitivno dogovorena, nisu otvarali nova poglavlja, pa njihov slučaj zapravo svima može poslužiti kao primjer", govore upućeni.

Tome je sigurno pridonijela i odluka Ariane Grande da u postupku angažira ured Laure Wasser, odvjetnice poznate po diskreciji koja inzistira da se dogovor postigne izvan suda kako se klijenti ne bi međusobno mrcvarili pred očima javnosti i medija.

image

Upoznali su se dok je Ariane Grande tražila kuću u Hollywood Hillsu

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Ariana Grande i Dalton Gomez vezu su započeli uoči pandemije koronavirusa, a u tajnosti su se vjenčali u nazočnosti članova najuže obitelji i kumova na posjedu njegove obitelji u mondenom kalifornijskom gradu Montecitu.

Markantni agent za nekretnine i zaposlenik tvrtke "Aaron Kirman Group" u Los Angelesu, specijalizirane za kupoprodaju luksuznih nekretnina u njoj je zadužen za VIP klijentelu s holivudske A liste, a sad već bivšu suprugu Arianu Grande upoznao je kad je kupovala svoj luksuzni dom u Hollywood Hillsu.

image

Vjenčali su se usred pandemije koronavirusa

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Otkako je podnijela zahtjev za razvod braka, Ariana Grande povukla je još jedan značajan potez i javnosti je predstavila novog dečka, glumca Ethana Slatera. Zajedno su stigli u Disneyjev tematski zabavni park u Orlandu na Floridi, gdje su se zabavljali poput tinejdžera. Upoznali su se na setu mjuzikla "Wicked" redatelja Jona M. Chua, a glumac je također slobodan, jer je u srpnju podnio zahtjev za razvod od supruge Lilly Jay.

image

Ariana Grande i Dalton Gomez

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 05:55