Rebel Wilson

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Droga i orgije

Rebel Wilson o šokantnoj zabavi u kući milijardera: "Poziv je stigao od člana kraljevske obitelji"

Australska glumica objavila je autobiografiju "Rebel Rising" u kojoj je opisala skandalozan party kući američkog poduzetnika.

Australska glumica objavila je autobiografiju "Rebel Rising" u kojoj je opisala skandalozan party kući američkog poduzetnika.

Memoari 44-godišnje australske glumice Rebel Wilson pod nazivom "Rebel Rising" na police knjižara stigli su početkom travnja, a da je riječ o eksplozivnom štivu koje, između ostalog, u fokus javnosti dovodi britansku kraljevsku obitelj, pokazuju izvaci koji su upravo objavljeni u američkim medijima.

Australska komičarka, naime, tvrdi da ju je prije točno deset godine jedan član britanske kraljevske obitelji preko prijatelja pozvao na kostimiranu zabavu koja se održavala u velebnoj kući s bazenom američkog milijardera na kojoj je bilo droge kao u priči, a večer je završila - orgijama.

image

Memoare je promovirala u showu Kelly Clarkson

RW/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Premda Rebel Wilson nije imenovala o kojem je članu kraljevske obitelji riječ, ali je navela kako je dotični Windsor u tom trenutku bio "petnaesti ili dvadeseti u redu za britansko prijestolje". U međuvremenu se redoslijed znatno promijenio, jer su prinčevi William i Harry dobili ukupno petero djece, a princeze Beatrice i Eugenie još troje. Svi prethodno spomenuti su rangirani od drugog do petnaestog mjesta nasljednog reda, a među prvih 25 ušlo je i troje djece Zare Tindall.

Zbog neprecizne autoričine odrednice nezahvalno je nagađati o kome je zapravo riječ, baš kao što se samo može pretpostavljati o kojem je tehnološkom milijarderu riječ.Kako god, Rebel Wilson je prilično detaljno opisala kako je stigla na zabavu.

"Nazvao me poznanik, prijatelj člana kraljevske obitelji, koji mi pozvao na party u okolici Los Angelesa na kojem je po njegovim riječima nedostajalo djevojaka. Pomislila sam kako je to savršena prilika da si pronađem dečka, ali sam se prije toga morala maskirati, jer je zabava bila - tematska. Sve je bilo u znaku srednjeg vijeka, a kad sam stigla muškarci su se nadmetali na konjima na livadi, dok je bazen bio pun djevojaka u kostimima sirena. Kako je kuća bila daleko od grada svi gosti su dobili mogućnost da prenoće u njoj, a prava zabava je započela nakon vatrometa, duboko u noć. Tada su počeli kružiti pladnjevi sa slatkišima, barem sam tako mislila, dok mi nisu objasnili da su to zapravo bomboni s drogom MDMA. Kako su mi objasnili to je bio znak da uskoro počinju orgije, jer konzumacija te droge ukida sve inhibicije", napisala je Rebel Wilson, koja je nakon toga prema vlastitim riječima pobjegla s partyja.

image

Rebel Wilson na premijeri filma ‘Noć u muzeju‘ u New Yorku 2014.

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

U knjizi je opisala i nemoralnu ponudu neimenovanog jordanskog princa, čiji izaslanik joj je ponudio dva milijuna dolara za vikend u njegovom društvu, koju je isto tako odbila. Što se njezinog privatnog života tiče, Rebel Wilson nikad nije bila sretnija. Nedavno se zaručila sa svojom partnericom, dizajnericom nakita Ramonom Agruma u Disneylandu, a preklani im je surogat majka rodila kćerkicu Royce Lillian. Ove godine planiraju vjenčanje.

image

Sa zaručnicom Ramonom Agruma, dizajnericom nakita, planira vjenčanje

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
03. svibanj 2024 01:53