Jessica Alba i Cash Warren

 Jackie Brown/SplashNews.com/Splash/Profimedia
Izluđivao ju

S njim je upoznala lice i naličje ljubomore: Usprkos tome uspjela je spasiti brak s troje djece

Američka glumica i poduzetnica Jessica Alba otkrila je kako je jedva uspjela spasiti brak s Cashom Warrenom koji ju je izluđivao ljubomornim ispadima.

Američka glumica i poduzetnica Jessica Alba otkrila je kako je jedva uspjela spasiti brak s Cashom Warrenom koji ju je izluđivao ljubomornim ispadima.

Ime američke glumice i poduzetnice Jessice Albe, koja je 28. travnja proslavila 42. rođendan, u protekla dva desetljeća našlo se na svim relevantnim popisima najseksepilnijih holivudskih zvijezda i zvijezda show biznisa. Usprkos tome ili možda baš zbog toga što Jessica Alba, svoj seksepil nikad nije ekscesivno koristila u bogatoj filmskoj i televizijskoj karijeri. Dapače, svaki put kad su joj producenti ponudili ulogu u kojoj se trebala obnažiti pred kamerama, Alba je to odbila ili tražila da se ti prizori uklone iz scenarija da bi se pristala pojaviti na snimanju i stala pred kamere.

"Odrasla sam u vrlo konzervativnoj i tradicionalnoj obitelj u kojoj je vjera igrala veliku i važnu ulogu. To me u mnogome odredilo i oblikovalo moju osobnost, protiv toga ne želim i ne mogu", ispričala je mnogo puta. A tih pravila drži se i u privatnom životu: prve zaruke, primjerice, razvrgnula je jer je njezin dvanaest godina stariji partner inzistirao na stvarima koje se prema kršćanskom shvaćanju ne konzumiraju prije nego što se veza među partnerima ozakoni brakom.

image

Jessica Alba i Cash Warren u šetnji s djecom

THECELEBRITYFINDER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Uopće ne znam zašto sam se zaručila, ali mislila sam da on zna. Imala sam dvadeset godina i bila sam djevica, a moji roditelji su bili užasnuti kad sam im objavila naše zaruke...", rekla je Alba. Bračnu sreću pronašla je s četiri godine starijim producentom Cashom Warrenom, kojeg je 2004. upoznala na snimaju znanstveno-fantastičnog spektakla "Fantastična četvorka". Zaručili su se nakon tri godine veze, a vjenčali u svibnju 2008. na Beverly Hillsu, na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo kumovi. U petnaest godina braka dobili su troje djece kćeri Honor Marie (15) i Haven Garner (12), te sina Hayesa koji će u prosincu proslaviti šesti rođendan.

image

Vjenčali su se 2008.

APEX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Najveći izazov njihovom braku bili su česti ljubomorni ispadi Albinog supruga, koji nije mogao podnijeti činjenicu da svoju zanosnu partnericu ne može cijelo vrijeme kontrolirati i držati na oku. Ljubomora se inače smatra jednim od najtoksičnijih ponašanja u vezi, jer ljubomorna osoba tvrdi da njezin uzrok leži u ljubavi i potpunoj posvećenosti drugoj osobi, koja je istovremeno svojim "neodgovornim" ponašanjem izaziva i potiče.

U razumnoj količini mnogi je smatraju normalnom pojavom u romantičnoj partnerskoj vezi, ali svima nam je poznato da nezdrava ljubomora vezu može pretvoriti u pakao, jer u tom slučaju ljubomorna osoba nastavlja sumnjati u drugu i ne može se opustiti usprkos svim dokazima da je u krivu. Upravo to je bio slučaj u braku Casha Warrena i Jessice Albe, a producent je to nedavno okrio u razgovoru na podcastu "Whine Down with Jana Kramer".

image

Jessicu Albu suprug ne pušta s oke

STOIANOV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Živio sam u svijetu show biznisa, ali nikada nisam bio u vezi s takvom zvijezdom kakva je bila moja supruga. Gdje god se pojavila nastalo bi ludilo, ljudi su se okretali za njom, obraćali joj se, činilo se da svatko želi nešto od nje... U jednom trenutku to više nisam mogao podnijeti, bio sam zavidan i ljubomoran, postao sam osoba kakvu nisam mogao ni zamisliti, a na kraju smo se i privremeno rastali. To me spasilo, jer sam shvatio da ne mogu bez nje, a Jessica me čekala na čemu sam joj bezgranično zahvalan. Uz stručnu pomoć pronašao sam način kako da se nosim sa svojim negativnim emocijama i danas sam suprugin najveći obožavatelj, a naš brak nikad nije bio čvršći", ispričao je Cash Warren.

Linker
26. travanj 2024 14:19