BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - OCTOBER 05: Shannen Doherty poses for a portrait in the Getty Images & People Magazine Portrait Studio at Hallmark Channel and American Humanes 2019 Hero Dog Awards at the Beverly Hilton on October 05, 2019 in Beverly Hills, California. Neilson Barnard,Image: 475811312, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Neilson Barnard/Getty images/Profimedia

 NEILSON BARNARD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Novi projekt

Shannen Doherty otvoreno o razvodu, bolest i novom početku: "Bit ću sasvim iskrena"

Američka glumica Shannen Doherty pokreće radijski show pod nazivom "Nazovimo stvari pravim imenom" koji će se emitirati na kanalu iHeartRadio.

Američka glumica Shannen Doherty kalendarsku godinu na izmaku ima po čemu pamtiti, a njezin kraj obilježit će svojim novim početkom. U podcastu "Let’s Be Clear with Shannen Doherty" (Nazovimo stvari pravim imenom), čije emitiranje započinje 6. prosinca, glumica koja se proslavila ulogom Brende Walsh u jednom od najpopularnijih tinejdžerskih televizijskih serijala "The Beverly Hills, 90210" svojoj će publici razjasniti sve izazove s kojima se suočila i životne lekcije koje je naučila na svom putu.

"Jedva čekam prvu emisiju, snima se uživo, a ja ću biti apsolutno iskrena i otvorena. U skladu s imenom u mojoj emisiji nema zabranjenih tema i ništa se ne gura pod tepih", izjavila je 52-godišnja Shannen Doherty, čiji će se radijski show emitirati na kanalu The iHeartRadio. Sigurna je da će emisijom zaintrigirati slušatelje, jer će u njemu na svoj način rezimirati holivudsku karijeru u kojoj je stekla titulu "ultimativne loše djevojke 90-ih", kako ju je svojedobno nazvao američki časopis People, ali i privatne uspone i padove koji su je obilježili.

image

Shannen Doherty i Brian Austin Green u showu "BH90210" 2019.

FOX/CBS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

A posljednji u nizu padova, koji je intimno najteže podnijela, bio je njezin treći razvod od fotografa Kurta Iswarienka, s kojim se proljetos razišla nakon jedanaest i pol godina braka.

"Jedini ljudi koji zaslužuju mjesto uz nas u našim životima su oni koji nam iskazuju ljubav, dobrotu, ljubaznost i potpuno poštovanje", napisala je u svojoj oproštajnoj poruci, a njezina agentica za odnose s javnošću Leslie Sloan je dodala kako je glumičin razvod bila posljednja stvar koju je Shannen željela i o njoj razmišljala.

"Ali dalje tako jednostavno nije išlo i razvod je bio jedini izlaz za nju iz postojeće situacije", izjavila je Leslie Sloane i razjasnila kako je Doherty zahtjev podnijela u siječnju te u njemu zatražila plaćanje mjesečne alimentacije jer je bez stalnih prihoda.

Kako je poznato glumica se godinama bori s rakom dojke, zloćudnom bolesti koja joj se preklani vratila, nakon što je 2017. ušla u remisiju. Kako nesreća nikad ne dolazi sama, tada je objavila da joj je glumački sindikat SAG-AFRTA odbio podmiriti troškove liječenja jer lani nije zaradila 26.470 dolara, što je minimalni iznos na osnovu kojeg članovi ostvaruju pravo na plaćeno zdravstveno osiguranje.

image

Iza Shannen Doherty je teška godina, ali je glumica spremna za novi početak

FOX/CBS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Radim od svoje desete godine i redovito plaćam članarinu sindikatu, a kad zbog bolesti više ne mogu snimati nikog nije briga za mene. Mislim da možemo i moramo bolje", napisala je tada Shannen Doherty koja sa svojim pratiteljima na Instagramu redovito dijeli informacije o svom zdravstvenom stanju.

"Osjećam da kao javna osoba imam odgovornost progovoriti o svojoj borbi te educirati ljude. Uz to želim pokazati da i teško bolesne osobe i dalje žive te mogu biti vrlo aktivne. Premda ne radim čini mi se da živim intenzivnije i strastvenije od mnogih svojih vršnjakinja bez zdravstvenih tegoba", dodala je Doherty koja će svoj život svima koji je budu željeli slušati izložiti i u radijskom podcastu.

image

Luke Perry, Shannen Doherty i Jason Priestley na dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu 1991.

BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
19. travanj 2024 20:06