CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
JOE & SOPHIE

Situacija postaje komplicirana: Hoće li ovo biti najprljaviji holivudski razvod ove godine?

Baš kao što se dalo naslutiti iz početnog narativa oko njihovog razvoda, Joe Jonas i Sophie Turner kreću u ozbiljnu bitku oko skrbništva njihove djece.

Baš kao što se dalo naslutiti iz početnog narativa oko njihovog razvoda, Joe Jonas i Sophie Turner kreću u ozbiljnu bitku oko skrbništva njihove djece.

Nakon što je početkom rujna otkriveno kako je glazbenik Joe Jonas podnio zahtjev za razvod od supruge, glumice Sophie Turner, bilo je jasno da to neće biti jedan od onih rastanaka koji će proći u prijateljskom ozračju. Naime, on je dao naslutiti kako krivi upravo nju za razvod, a česti medijski napisi išli su u smjeru prozivanja glumice za loše majčinstvo. Njezinim obožavateljima odmah je bilo jasno u kojem smjeru stvari kreću. Ipak, Sophie Turner nije ostala dužna pa je tako prije par dana predala tužbu kojom zahtijeva da se njezina djeca - trogodišnja Willa i 14-mjesečna kći čije ime još nije otkriveno - vrate u Englesku.

image

Joe Jonas i Sophie Turner još su prošle godine planirali preseljenje u Englesku

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

U zahtjevu traži da se "majci odmah vrate djeca koja su nezakonito zadržana", a korištena je i riječ otmica. Njezini odvjetnici tvrde kako je to "nezakonito zadržavanje" djece počelo 20. rujna. Turner tvrdi kako su se ona i glazbenik još oko Božića prošle godine dogovorili kako će Engleska biti njihov dom, pripremajući se za godinu pred njima. Zbog toga su stavili svoj dom u Miamiju na prodaju i bili su u procesu kupnje kuće u Engleskoj koja im je postala dom još u travnju ove godine. Razlog preseljenja u njezinu rodnu zemlju bilo je i snimanje mini serije na kojoj je radila cijelog ljeta, ali odluka je navodno bila trajna, a ne privremena.

Nakon što je Joe Jonas krenuo na turneju s braćom, par se dogovorio da će se njihove kćeri pridružiti njemu na turneji jer on ipak ima više vremena kroz dan koje može provesti s njima, nego što je to imala ona na snimanju serije. Turner sada priznaje kako je već tada bila nesigurna oko tog privremenog dogovora. Zvijezda serije "Igra prijestolja" sada je otkrila i kako je raspad braka bio vrlo brz te da je uslijedio nakon svađe koju su imali 15. kolovoza. Joe Jonas predao je zahtjev za razvod već 5. rujna, a glumica tvrdi kako je za sve saznala preko medija.

Pitanje skrbništva raspravljali su dva tjedna nakon toga, gdje je Turner ponovno povukla pitanje povratka njihovih djevojčica u Englesku, kako je bilo i planirano, ali Joe Jonas se s time više ne slaže. Prema dokumentima, do kojih je došao People, on ne želi predati putovnice svojih kćeri i tako Sophie onemogućuje da ih povede sa sobom.

"Kod oca su putovnice njihove djece koje on odbija vratiti majci i odbija poslati djecu u Englesku s majkom", navode odvjetnici glumice, kojima su tu odluku potvrdili njegovi odvjetnici.

"Joe i Sophie su razgovarali prošle nedjelje u New Yorku kako bi se dogovorili oko skrbništva. Sophie je stigla kako bi provela vrijeme s djecom i kćeri su s njom od tog sastanka. Joe je imao dojam kako su se na tom sastanku dogovorili kako će zajedničkim snagama doći do povoljnog dogovora oko skrbništva za obje strane.

"Njegova želja je da Sophie razmisli o svojem grubom, pravnom napadu i da se usmjerni prema konstruktivnijim i privatnijim razgovorima. Njegova jedina briga je dobrobit njihove djece", stoji u izjavi.

image

Joe Jonas viđen je u izlasku s bratom Nickom Jonasom koji mu je najveća podrška u ovom procesu

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Joe Jonas i Sophie Turner vjenčali su se 2019. godine, nakon gotovo tri godine veze, a razvod su potvrdili na svojim društvenim mrežama kratkom izjavom da su se odlučili rastati nakon četiri godine braka, te da je odluka zajednička.

Linker
27. travanj 2024 11:42