George Clooney i Elisabetta Canalis u vezi su bili dvije godine

 IPA/SHUTTERSTOCK
LJETO NA SARDINIJI

Sjećate li se Elisabette Canalis? Osvojila je Clooneyja, a sad uživa s 14 godina mlađim

Dvije godine ljubavi talijanske glumice i TV voditeljice i holivuskog superstara opjevane su u knjizi "Questo amore".

Dvije godine ljubavi talijanske glumice i TV voditeljice i holivuskog superstara opjevane su u knjizi "Questo amore".

Ljubav Elisabette Canalis, 44-godišnje talijanske glumice i TV voditeljice i holivudskog superstara Georgea Clooneyja, koji je 6. svibnja proslavio 62. rođendan, dvije je godine intrigirala svjetsku javnost, a na kraju je opjevana i u knjizi "Questo amore" ("Ova ljubav") talijanskog novinara i publicista Brune Vespe.

U njoj je, uz ostalo, objavljena legendarna izjava savršeno građene talijanske ljepotice koja je rekla da je George Clooney na nju utjecao bolje nego bilo kakvi estetski zahvati, jer se uz njega osjećala - mlađe. Clooneyja je nahvalila i kao "prototipa džentlmena i osobu koja je najviše cijenila njezinu žensku stranu", te jedinstvenog partnera koji će u njezinom životu zauvijek imati posebno mjesto. S tada najpoželjnijim holivudskim neženjom, kako je rekla, nikad nije razmatrala mogućnost braka i zasnivanje obitelji, a presudile su im poslovne obaveze koje su ih vodile na razne strane svijeta.

image

George Clooney i Elisabetta Canalis u vezi su bili dvije godine

IPA/SHUTTERSTOCK

S druge strane, čini se, da je veza s Elisabettom Canalis uvelike kumovala i produbila Clooneyjevu ljubav prema Italiji, gdje je i danas njegov treći dom u vili L‘Oleandra smještenoj na obali alpskog jezera Como. "Ne poznajete Elisabettu Canalis, pa niti ne možete znati što mi je činila. Ta žena me najviše nasmijavala u životu", u svom je stilu kraj njihove veze prokomentirao slavni glumac.

image

George Clooney i Elisabetta Canalis u Veneciji 2009.

AGF/SHUTTERSTOCK

No, život ide dalje, pa se tako u proteklih 12 godina otkako su Elisabetta Canalis i George Clooney kao par prestali očaravati svjetsku javnost i medija svojom pojavom na crvenim tepisima diljem planete, svašta izdogađalo. Elisabetta Canalis tako se 2014. udala za američkog ortopeda Briana Perryja s kojim je dobila 8-godišnju kćer Skyler Evu, a nakon njihovog razvoda ljubavnu sreću pronašla je s 15 godina mlađim kickboxerom Georgianom Cimpeanuom, koji će 31. kolovoza proslaviti 30. rođendan.

image

Zajedno su stigli na dodjelu Oscara 2010.

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

Rumunjski borac s obitelji je kao 6-godišnjak iz domovine stigao u Rim i danas se natječe pod talijanskom zastavom. A sa svojom se dragom kao dijete zabavlja na Sardiniji, gdje uživaju u morskim radostima. Georgian je Elisabetti poslužio kao odskočna daska u plićaku, pa ju je sa svojih plećatih ramena katapultirao u more, a u igri im se pridružila i Elisabettina kćer Skyler Eva. Sudeći prema fotografijama Elisabetta Canalis nikad se nije bolje zabavljala.

image

Elisabetta Canalis s kickboksačem Georgianom Cimpeanuom uživa na Sardinijii

CIAO PIX/SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 04:35