Filip Dizdar i Maja Šiprak

 INSTAGRAM
Zna se i ime bebe

Sreća u obitelji: Filip Dizdar otkrio da je postao otac, uspješna menadžerica rodila mu je sina

Glazbenik i njegova zaručnica Maja Šiprak prinovu su dočekali 18. travnja.

Glazbenik i njegova zaručnica Maja Šiprak prinovu su dočekali 18. travnja.

U njihovu obitelj stigao je maleni Val, a tata Filip Dizdar mu je ime odabrao jer je kratko, asocira na more i savršeno paše uz njegovo prezime. Sretnu vijest glazbenik i redatelj Filip Dizdar, inače mlađi brat zadarske pjevačice Natali Dizdar, svojim je pratiteljima otkrio na Instagramu i to samo tri i pol mjeseca nakon što je javno obznanio da sa zaručnicom Majom Šiprak, brand menaždericom čeka - bebu.

Filip i Maja žive u Zagrebu, u stanu koji se nalazi u kući njezinih roditelja, a baka i djed pucaju od radosti i sreće zbog dolaska prvog unuka na svijet. Filipova i Majina ljubavna priča započela je 2019. godine kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Ubrzo su se počeli dopisivati te su shvatili da imaju sličan pogleda na svijet, dijele jednaki humor, ali i način razmišljanja. Zaručili su se u veljači prošle godine, a svoju budućnost zamišljaju s mnogo djece.

image

Filip Dizdar i Maja Šiprak

PRIVATAN ALBUM

Filip trenutačno studira filmsku i TV režiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a radio je kao urednik show emisija "Ples sa zvijezdama" i "Supertalent" na Novoj TV.

"Vijest o Majinoj trudnoći prvo smo podijelili s mojim i njezinim roditeljima, a nakon toga i drugim članovima obitelji, te prijateljima. Moja sestra je bila presretna kad smo joj javili da će postati teta i nema sumnje da će biti fantastična u toj ulozi, a Val će sigurno od nje moći puno toga naučiti", ispričao je Filip Dizdar u siječnju u razgovoru za Gloriju. "Ime smo već odabrali i izbor nije bio težak. Dok smo za curicu razmatrali preko 10 opcija, za dečka smo imali samo jedno - Val. To je ime koje se nekako proteže kroz moj stvaralački rad. Gotovo svaki scenarij koji sam napisao imao je barem jednog Vala. Kako sam odrastao na moru, ime me podsjeća na djetinjstvo i odrastanje, a Maji se jako svidjelo na prvu", dodao je.

image

Filip Dizdar i Maja

PRIVATAN ALBUM

"Iznimno se veselimo novoj ulozi i toj jednoj čaroliji koju roditeljstvo donosi. Svjesni smo da je to najljepši, ali i najteži posao, da neće biti nimalo lako, no mislim da smo oboje već dovoljno zreli i spremni preuzeti tu odgovornost. Savjete čak i ne moramo tražiti, oni dolaze sa svih strana, ali jako je to puno informacija, od knjiga o roditeljstvu, do raznih tečaja, pa pokušavamo što bolje balansirati i filtrirati. Mislim da je bitno da održimo tu jednu zdravu ravnotežu između prikupljanja korisnih savjeta i zadržavanja vlastitog instinkta i stila roditeljstva", izjavila je nedavno Maja Šiprak.

image

Filip Dizdar i Maja Šiprak

PRIVATAN ALBUM
Linker
30. travanj 2024 22:37