GODINE NISU VAŽNE

Što sad ljubav ima s tim? Ima, itekako – unatoč 24 godine razlike

Tko još mari za društvena očekivanja? Frajeri koji vole starije žene zasigurno ne. Oni vole bez predrasuda i računice, a žene su im zadovoljnije od onih koje su u vezama sa starijim muškarcima ili vršnjacima, pokazuju istraživanja.

Otkako je filmskim svijetom odjeknula vijest da će Aaron Taylor-Johnson (33) biti osmi agent 007 u povijesti, znatiželjnici nisu mogli dočekati da zavire u njegov intimni život koji je, malo je reći, zanimljiv. Premda fatalni Englez vretenastog tijela, kovrčave kose, zelenih očiju i zavodljivog osmijeha već sada oduzima dah diljem svijeta i prije no što je snimio ijednu scenu Jamesa Bonda, njegovo srce već četrnaest godina pripada Sam Taylor-Johnson, 23 godine starijoj redateljici s kojom je ljubav planula na na setu biografskog filma "John Lennon: Dečko koji ne obećava" u kojem je odigrao glavnu ulogu. Zaljubili su se kada je njemu bilo 19, a njoj 42, no razlika u godinama nije bila prepreka za njihovu ljubav koju su okrunili brakom 2012. te u njemu dobili dvije kćeri, Wyldu Rae te Romy Hero.

image

Sam i Aaron Taylor-Johnson

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Još jednu godinu više nego kod Aarona i Sam, razlika je između francuskog premijera Emmanuela Macrona (46) i njegove supruge Brigitte (71). Još otkada je prvi put objavio kandidaturu za premijera, supružnici su morali trpjeti javni linč zbog 24 godine razlike. Par se upoznao 1995. u školi Lycée La Providence u Amiensu, koju je on pohađao, a u kojoj je Brigitte radila kao profesorica francuskog jezika i književnosti te je uz to vodila i dramsku grupu. Srce im je zaigralo za vrijeme kazališnih proba i zaljubili su se unatoč velikoj dobnoj razlici. Iako su Macronovi roditelji činili sve da bi ih razdvojili, među ostalim poslali sina u parišku srednju školu Lycée Henri IV te prijetili tužbom – sve je bilo uzalud. Ona je već tada bila majka troje djece koji su bili Macronovi vršnjaci, a Brigitteina kći Laurence pohađala je isti razred kao i on. Vjenčali su se 2007.godine. „Deset godina odgađala sam udaju jer toliko je trebalo da djecu izvedem na pravi put. Možete samo zamisliti što su sve morali slušati, no ja nisam željela poslije žaliti zbog ničega. Emmanuelu sam se oduvijek divila. Imala sam puno briljantnih učenika, no nitko nije imao takve sposobnosti”, izjavila je svojedobno.

image

Emmanuel i Brigitte Macron

LAINE NATHAN/ABACA/ABACA PRESS/

Treća i 16 godina mlađa sreća dogodila se supermodelu Heidi Klum (50) kada je upoznala njemačkog glazbenika Toma Kaulitza dok je snimala "Germany‘s Next Top Model". "Jednostavno sam puno sretnija osoba. Prvi put imam partnera s kojim mogu razgovarati o svemu. Nekoga tko dijeli dužnosti koje svi imamo u životu. Prije sam bila sama sa svime. Po prvi put sam iskusila kako je zapravo imati partnera", rekla je Njemica godinu dana nakon vjenčanja održanog u tajnosti 2019. na otoku Capriju. "Za mene su godine samo broj. Ponekad se pogledam u ogledalo i pomislim - ‘O da, imam 50.‘ Ali iznutra se osjećam kao da mi je 25. Moj muž ima 34 godine i znam da imam više energije od njega!", kazala je manekenka uoči pedesetog rođendana otkrivši da je ona ta koja je glavna u njihovoj vezi.

image

Heidi Klum i Tom Kaulitz

-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA -

Glumica Tilda Swinton (63) svog je sadašnjeg partnera, 17 godina mlađeg umjetnika Sandra Koppa upoznala dok je živjela s nevjenčanim suprugom, 21 godinu starijim Johnom Byrneom. Sa Sandrom je kliknula 2004. na snimanju filma "Kronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar" no unatoč priznanju suprugu da se zaljubila, on je zbog odgoja blizanaca i dalje ostao živjeti u njihovom domu. "Sve je to prilično dosadno. Otac moje djece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u sretnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora biti kompliciran. Moraš imati suosjećanja i ne kriviti sebe kada se stvari zakompliciraju", rekla je svojedobno oskarovka poznata po nekonvencionalnom načinu života.

image

Tilda Swinton i Sandro Kopp

STARPIX/AFP/PROFIMEDIA

Glumica Sienna Miller (42) dugo je tražila ljubav života, ali više se puta razočarala. Prvo ju je Jude Law prevario s dadiljom i slomio srce pred cijelim svijetom, druga veza s glumcem Tomom Sturridgeom s kojim je dobila i kćer također nije uspjela, a propale su i zaruke s Lucasom Zwirnerom. Sreću je na kraju pronašla s 15 godina mlađim, samozatajnim kolegom Olijem Greenom. Vezu su potvrdili na BAFTA-i 2022., a vrlo brzo objavili i da čekaju djevojčicu koja je na svijet stigla u siječnju 2024.

image

Sienna Miller i Oli Green

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK MICHAEL SIMON/

Indijska glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra (41) i njezin deset godina mlađi suprug, američki glazbenik i glumac Nick Jonas vezu su započeli 2017. godine i na samim počecima bili predmet ruganja i ismijavanja mnogih koji su tvrdili da izgledaju kao majka i sin, no to nije poljuljalo njihov ljubavni odnos. Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a 2022. dobili su djevojčicu Malti Marie koju im je rodila surogat majka.

image

Priyanka Chopra i Nick Jonas

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA COBRA
Linker
23. ožujak 2024 18:26