Miranda Kerr i Evan Spiegel

 ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
STIŽE ČETVRTI SIN

Supermodel u visokoj trudnoći blista od sreće: "Majčinstvo me naučilo da mogu više"

Australska manekenka Miranda Kerr u visokoj trudnoći snimila je editorijal za talijansko izdanje Vanity Faira i otkrila koliko se raduje rođenju četvrtog sina.

Australska manekenka Miranda Kerr u visokoj trudnoći snimila je editorijal za talijansko izdanje Vanity Faira i otkrila koliko se raduje rođenju četvrtog sina.

Početkom rujna lanjske godine objavila je da čeka svoju četvrtu bebu, mjesec dana kasnije otkrila je i spol bebice koju nosi u trbuhu, a u visokoj trudnoći snimila je editorijal za talijansko izdanje časopisa Vanity Fair. Opći je zaključak da četvrta trudnoća 40-godišnjoj Mirandi Kerr, australskom supermodelu i Viktorijinoj anđelici, savršeno pristaje, a prelijepa trudnica u iščekivanju prinove u obitelji blista od sreće.

Miranda Kerr sa suprugom Evanom Spiegelom, direktorom u Snapchatu i svojedobno najmlađim milijarderom na svijetu, čeka četvrtog sina. S glumcem Orlandom Bloomom ima tinejdžera Flynna Blooma, a s Evanom Spiegelom, s kojim će ove godine proslaviti desetu godišnjicu veze, podiže 5-godišnjeg Harta i 4-godišnjeg Mylesa.

Supružnici su se vjenčali 2017., a mlada je za svoj najvažniji dan odabrala Diorovu vjenčanicu nadahnutu vjenčanicom legendarne monegaške princeze Grace Kelly. Lani su uselili u svoj dom iz snova na Holmby Hillsu u Los Angelesu vrijedan 145 milijuna dolara. Impresivno zdanje s bazenom i velikim vrtom potrebno im je za bezbrižnu igru njihovih sinova s prijateljima.

image

Miranda Kerr sa suprugom Evanom Spiegelom ove godine slavi desetu godišnjicu veze

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Biti mama sigurno ima svoje izazove i nisu svi dani tako laki i bezbrižni, ali stvarno se trudim biti strpljiva, ljubazna i brižna. Majčinstvo me naučilo da sam sposobnija za više nego što sam zapravo mislila‘‘, izjavila je Miranda Kerr.

A njezin suprug za australski Vogue opisao je njihov prvi susret i početak veze.

image

Fotografija prvog susreta Mirande Kerr i Evana Spiegela 2014.

INSTAGRAM

“Došao sam na večeru i pred sobom ugledao najljepšu ženu na svijetu. Mislio sam da nemam apsolutno nikakve šanse, ali sam joj dao svoj broj. Rekla mi je da se seli u novu kuću i ponudio sam joj pomoć ako će išta trebati, pogotovo oko tehnološke opreme. Kući sam otišao s uvjerenjem da se više nikad nećemo čuti. Nakon otprilike mjesec dana bio sam na poslovnom putovanju u Aziji, a nakon noći u karaoke baru s mnogo sakea, mamurnog me probudio me zvuk poruke na mobitelu. Nisam mogao povjerovati vlastitim očima da se Miranda javila. Isplatilo se čekati, a naša je veza evoluirala dugo i polako. Zapravo smo se prvo sprijateljili, a tek kasnije prohodali", ispričao je.

image

Miranda Kerr nosi četvrtog sina

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 12:24