Sophie Turner
 

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
U NARUČJU PLEMIĆA

Tko je Peregrine Pearson? Sophie Turner krenula dalje, ljubi imućnog britanskog aristokrata

Engleska glumica Sophie Turner nakon razvoda od američkog pjevača Joea Jonasa pronašla je novu ljubav, a njezin novi dragi ljetos je prekinuo vezu s grčkom princezom.

Engleska glumica Sophie Turner nakon razvoda od američkog pjevača Joea Jonasa pronašla je novu ljubav, a njezin novi dragi ljetos je prekinuo vezu s grčkom princezom.

Potomak je jedne od najimućnijih britanskih aristokratskih obitelji, a u središte medijske pažnje došao je zbog nježnosti, zagrljaja i poljubaca koje je izmjenjivao s 27-godišnjom glumicom Sophie Turner na pariškom željezničkom kolodvoru Gare du Norde.

Njihov izlet i pojavljivanje pred paparazzima nisu bili slučajni, jer je novi vrući par na showbiz sceni za prvo zajedničko putovanje i potvrdu svoje veze izabrao upravo grad svjetlosti i ljubavi. A Sophie Turner je fotografijama u zagrljaju drugog definitivno odbacila svaku mogućnost pomirbe s bivšim suprugom Joeom Jonasom, o čemu se proteklih tjedana spekuliralo. Bivši supružnici, naime, u svojoj brakorazvodnoj parnici postigli su privremeni dogovor o skrbništvu nad njihovo dvoje djece, što su mnogi protumačili kao zatopljavanje međusobnih odnosa i mogućnost novog početka.

image

S princezom Marijom- Olympijom od Grčke i Danske bio je u vezi tri godine

MJ PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

No, od toga neće biti ništa jer čini se da se Sophie Tuner zaljubila u 29-godišnjeg Peregrinea ‘Perryja’ Pearsona, koji je nedavno prekinuo vezu s grčkom princezom Marijom-Olympijom, s kojom je bio rado viđen gost u kraljevskim rezidancijama, te na društvenim događanjima diljem Europe. Maria-Olympia od Grčke i Danske kumče je kralja Charlesa III., a ljetos je potvrdila kako je nakon tri godine prekinula vezu s Pearsonom.

image

Sophie Turner ima dvoje djece iz braka s američkim pjevačem Joeom Jonasom

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Peregrine Pearson je odrastao na prostranom obiteljskom imanju Cowdray u Zapadnom Sussexu, koja je u obiteljskom vlasništvu već stoljećima, a uključuje i igralište za golf, te polo klub Cowdray Park, gdje su svoje vještine u najtežem sportu na svijetu uz ostale svojedobno pokazali prinčevi William i Harry. A tradicionalni finalni turnir Veuve Clicquot Gold Cupa, koji se u Cowdray Parku tradicionalno organizira, jedan je od sportskih i društvenih događaja godine u Velikoj Britaniji.

image

Lady Marina sa sinovima Peregrinom i Montagueom

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

Peregrine Pearson danas je partner u obiteljskoj kompaniji Weetman Developments, koja se bavi menadžmentom nekretnina, a u razgovoru za Gentelman‘s Journal ispričao je kako njegova kompanija zapošljava dvjesto radnika, te još 150 honorarnih zaposlenika tijekom ljeta.

Peregrine Pearson je najstariji sin Michaela Pearsona, četvrtog vikonta od Cowdrayja i Lady Marine Cowdray koji imaju petero djece. Njegova majka je kći pokojnog konzervativnog političara i bivšeg parlamentarnog zastupnika Johna Cordlea.

image

Joe Jonas i Sophie Turner na dodjeli Oscara u ožujku ove godine

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Prije nego što se ubacio u obiteljski biznis Peregrine Pearson je producirao dokumentarac "Sympathy for the Devil" o The Rolling Stonesima, no to je, čini se, bio samo mladenački izlet. Kao najstariji sin Peregrine Pearson će naslijediti očevu titulu i veliki dio imetka, koji uz ostalo uključuje i većinski udjel u izdavačkom poduzeću Pearson, nakladniku školskih udžbenika i radnih materijala. Upravo zbog toga je Peregrineovo prezime poznato svakom engleskom školarcu.

image

Obitelj Pearson na finalnoj utakmici Veuve Clicquot Gold Cupa 2009.: Montague, Emily, Peregrine i Elza Pearson s roditeljima Lady Marinom Cowdray i Michaelom Cowdrayjem, četvrtim vikonton od Cowdrayja

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 05:04