Cher sa sinom Elijahom Blue Allmanom i Joshom Donenom početkom 80-ih

 GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
SPORNA ODLUKA

Učinila je sve da spasi sina i otme ga od snahe koja je imala jako loš utjecaj na njega

Američka pjevačica Cher našla se na meti optužbi nakon što je u sudskim dokumentima otkriveno kako je organizirala otmicu svog odraslog sina.

Američka pjevačica Cher našla se na meti optužbi nakon što je u sudskim dokumentima otkriveno kako je organizirala otmicu svog odraslog sina.

U brakorazvodnoj parnici 47-godišnjeg američkog glazbenika Elijaha Blue Allmana, sina slavne pjevačice Cher i rock legende Gregga Allmana, u javnost su isplivali, najblaže rečeno, zanimljivi dokumenti. U glazbenim krugovima Elijah Blue Allman poznatiji je po umjetničkom pseudonimu P. Exeter Blue, a njegova 36-godišnja supruga Marieangele King po imenu Quennie.

Zahtjev za razvod braka predali su još preklani, ali su ga u međuvremenu povukli, jer su se Elijah i Marieangela lani ponovno vidjeli i pomirili. Kako se to dogodilo baš u vrijeme godišnjice njihovog braka odlučili su ga proslaviti na svoj način i zatvorili su se u hotelsku sobu koju su platili dvanaest dana unaprijed.

image

Elijah Blue Allman poznat je po umjetničkom imenu P. Exeter Blue

SMG/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Za Elijahovu majku Cher nije bilo nikakve dileme što to zapravo znači. Budući da je njezin sin imao velikih problema s teškim ovisnostima, a prestao joj se javljati na pozive i poruke, pretpostavila je da je ponovno pokleknuo svojim demonima, pa je angažirala istražitelje da ga lociraju. A kad su ga locirali unajmila je četvoricu snagatora da ga odvedu u kliniku za liječenje od ovisnosti na pregled, što su oni i učinili.

image

Pjevačica Cher i Gregg Allman

KEYSTONE PICTURES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Jedan od četvorice muškaraca koji su ga odveli rekao mi je da ih je unajmila Elijahova majka. Otada, od kolovoza 2022., nisam ga smjela vidjeti niti razgovarati s njim, a nisu mi željeli reći u kojoj je ustanovi smješten... Otad sam s njim izgubila svaki kontakt", glasi službena izjava Marieangele King koju su citirali britanski mediji.

image

Cher je trenutačno u Parizu

JULIEN DE ROSA AFP

Osim toga njoj je zabranjen pristup njihovom nekadašnjem domu, čija je vlasnica Elijahova majka Cher, a nakon sinovog povratka kući unajmila je zaštitare koji 24 sata na dan, sedam dana u tjednu brinu o njegovoj sigurnosti i prate njegovo kretanje da ponovno ne posrne. Allman je svojedobno otvoreno progovorio o svojoj borbi s ovisnosti i rekao da se počeo drogirati kao 11-godišnjak, a Cher zasad nije komentirala slučaj: trenutačno boravi na Pariškom tjednu mode, a na Balmainovoj reviji sa svojim 36-godišnjim partnerom Alexanderom Edwardsom dobila je mjesto u prvom redu.

image

Alexander Edwards i Cher stigli su na Balmainovu reviju na Pariškom tjednu mode)

JULIEN DE ROSA AFP
Linker
27. travanj 2024 00:24