Maja Šuput i Bloom

 INSTAGRAM
NEUMORNA OBITELJ

Zlatna duda za maminog zlatnog dečka: To je Bloomova utjeha u obiteljskoj ljetnoj bazi u Istri

Zagrebačka pjevačica i TV voditeljica Maja Šuput ljeto provodi radno, a za obiteljsku bazu odabrala je luksuzni resort na sjeveru istarskog poluotoka.

Zagrebačka pjevačica i TV voditeljica Maja Šuput ljeto provodi radno, a za obiteljsku bazu odabrala je luksuzni resort na sjeveru istarskog poluotoka.

Voljeti znači željeti proputovati cijeli svijet zajedno, tako da ne postoji mjesto na zemlji bez zajedničkih sjećanja, izjavio je američki književnik Ernest Hemingway, a zagrebačka pjevačica i TV voditeljica Maja Šaput apsolutno je suglasna s njegovim riječima.

"Novac potrošen na putovanje najbolje je potrošen novac, jer na kraju dana čovjek živi od doživljaja i uspomena. Kad jednog dana dođem u ozbiljnije godine, ležat ću u krevetu i razmišljati o lijepim danima i putovanjima koje smo Nenad, Bloom i ja proveli zajedno", kaže Maja Šuput koja i ljeto 2023. provodi radno. Nastupa svaki vikend, a za obiteljsku ljetnu bazu odabrala je luksuzni Petram Resort & Residences, smješten u magičnoj Savjudriji na samom sjeveru istarskog poluotoka u blizini granice sa Slovenijom i Italijom.

Smatra se svjetionikom autentičnog uživanja, a svojim gostima u sjeni bogate mirisne vegetacije i s pogledom koji oduzima dah, nude užitke tihog, nenametljivog luksuza. Nezaboravan doživljaj jamči uživanje u najvećem infinity bazenu u Europi, koji je smješten na krovu središnje zgrade: prostire se u dužini od 105 metara, a kupači u njemu imaju osjećaj da su sa svih strana okruženi morem. Mnogo je sadržaja prilagođenih djeci, pa maleni Bloom u njemu uživa u igri s roditeljima i vršnjacima, a njegova mama tvrdi da je njezin mališan "neuhvatljiv i neumoran, te da po cijele dane trči da mu ljeto ne pobjegne". Roditelji su ga od sunca zaštitili slamnatim šeširom, a utjeha mu je, kad mama ode na nastupe, zlatna duda s kojom se uspavljuje.

image

Obitelj putovanja po Hrvatskoj više i ne broji

PRIVATNI ALBUM

"Majo, jesi li ti ikad umorna???", "Ti si prava majka, divim ti se na tvojoj energiji da sve stigneš i još umorna posvetit se svom ljepotanu i suprugu, volim te otkad si počela pjevati ljepotice moja...", glase oduševljeni komentari Majinih pratitelja na Instagramu, a pjevačica nam je ekskluzivno otkrila zašto se nikad neće smiriti. "Veliki sam hedonist i uživam u putovanjima sa sinom i suprugom. Svaki slobodan trenutak hvatam kako bih provela lijepo vrijeme na nekoj novoj, dalekoj i nama neistraženoj destinaciji. Teško mi je odabrati najdraže mjesto, državu ili grad zato što često putujemo, ali ako već moram, izdvojila bih putovanja u Miami, Meksiko, Maldive, Las Vegas, Mikonos, Ibizu, Madrid... Tu je i Dubai, grad koji pruža sve, a ono što najviše volim su sunce i more. Također pruža nevjerojatnu čistoću, sigurnost i pješčane plaže koje su, osim za nas odrasle, savršene i za djecu. Kada spomenem sigurnost, stvarno mislim na najveću sigurnost koju možete zamisliti, a to je nama roditeljima posebno važno. Hoteli izgledaju tako da su ručke za otvaranje vrata u najmanju ruku od zlata, a takve su i kupaonice. Oni su stvarno izvanserijski i obožavam ih", rekla je Maja, koja putovanja po Hrvatskoj više i ne broji.

image

Kakva majka, takav sin

MAJA šUPUT/INSTAGRAM

"S obzirom na to da mi je suprug Istranin, Istra nam je prirodna destinacija gdje često idemo kako bi on bio sa svojom obitelji, a kad nastupam često me prate moji dečki", govori Maja i dodala kako je sinčiću prvi putni neseser nabavila dok ga je još nosila u trbuhu.

Linker
27. travanj 2024 08:29