Olako odustaje od prijateljstava

 HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK
nisu više prijatelji

I oni su "Markled": Meghan je po kratkom postupku iz kruga bliskih osoba izbrisala Beckhamove

Vojvotkinja s nevjerojatnom lakoćom napušta dojučerašnje najbolje prijatelje i sklapa nova prijateljstva, ovisno o tome tko bi joj mogao više pomoći u ostvarivanju ambicija.

Vojvotkinja s nevjerojatnom lakoćom napušta dojučerašnje najbolje prijatelje i sklapa nova prijateljstva, ovisno o tome tko bi joj mogao više pomoći u ostvarivanju ambicija.

Nedavno predstavljanje Lionela Messija na stadionu kluba "Inter Miami" proglašeno je događajem godine u tom gradu na Floridi. U VIP ložama nalazila su se najveća imena zabavljačke industrije i sporta, od Kim Kardashian do Serene Williams, ali nije bilo Meghan, vojvotkinje od Sussexa i princa Harryja.

image

Olako odustaje od prijateljstava

HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK

Izostanak vojvodskog para tim je uočljiviji imamo li na umu da su bili bliski prijatelji Beckhamovih. Primjerice, Meghan i Harry pozvali su Victoriju i Davida Beckhama na svoje vjenčanje 2018., no bivša članica grupe Spice Girls i njezin suprug nisu im uzvratili pozivnicom za vjenčanje svog najstarijeg sina Brooklyna s američkom nasljednicom Nicolom Peltz u travnju prošle godine. Odgovor na upit što se dogodilo i zašto je zahlađen odnos dva slavna bračna para, pojašnjava nedavno skovan termin "Markled". Radi se o neugodnoj praksi Meghan Markle da donedavne najbolje prijatelje gotovo preko noći izbaci iz života. Kovanica je nastala spajanjem dviju riječi, Meghaninog djevojačkog prezimena i glagola "erased", odnosno izbrisati.

image

David Beckham i Victoria Beckham izbrisani su s popisa Meghaninih prijatelja

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Na Meghaninom popisu "Markled" nalazi se i njezina najbolja prijateljica iz djetinjstva, Ninaki Priddy s kojom se posvađala jer joj je ova prigovorila zbog ne baš srdačnog tretmana njezinog bivšeg supruga Trevora Engelsona s kojim Ninaki prijateljuje. Slijedi stilistica Jessica Mulroney, još jedna "najbolja prijateljica" i djeveruša na Meghaninom vjenčanju koju je vojvotkinja od Sussexa jednostavno "precrtala". Uplela se u rasističku svađu s influencerom na društvenim mrežama što Meghan nije mogla otrpjeti.

image

Novi najbolji prijatelji: Ari Emanuel i Sarah Staudinger

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

U slučaju Davida i Victorije Beckham, pojavila se sumnja da su najslabija karika u lancu njenih osoba od povjerenja: navodno su bili izvor tjednika The Mail on Sunday za kojekakve priče, što je razbjesnilo bivšeg nogometaša. Osjetili su se pogođenima jer su bili su velika podrška kada je Meghan stigla u Veliku Britaniju no zbog sumnje da su "špijuni" njihov odnos više ne funkcionira.

Upoznali su se preko Izzyja Mayja, direktora komunikacija Davida Beckhama. On je, pak, dobar s Markusom Andersonom koji je pomogao dogovoriti Meghanine tajne spojeve s Harryjem dok su bili samo par. Beckhamove je uvrijedila činjenica da se Meghan nije osjetila pozvanom provjeriti sumnje, jednostavno ih je izbrisala i krenula dalje. A onda su oni izbrisali Harryja i nju.

image

Zamjerila joj se i Jessica Mulroney

GEORGE PIMENTEL/SHUTTERSTOCK

Vojvotkinja je odnedavno bliska s drugom Victorijom: radi se o Victoriji Jackson, njezinoj susjedi čija se 11,5 milijuna funta vrijedna vila nalazi u Montecitu. Ona i njezin suprug Bill Guthy obogatili su se u biznisu s kozmetikom, imaju unosne make-up poslovne ugovore s kozmetičkim brendovima koje su pokrenuli glumica Jennifer Lopez i supermodel Cindy Crawford, piše Daily Mail.

Prijateljstvo cvjeta, izvor britanskih medija tvrdi da se Meghan i Victoria Jackson jednom riječju - obožavaju. U Meghanin krug bliskih prijateljica ušla je i frizerka Amanda Leone čiji je salon u trgovačkom centru u Montecitu pod društvenim pokroviteljstvom druge Meghanine prijateljice, voditeljice Ellen DeGeneres. Zbližila se i s moćnim Arijem Emanuelom, šefom holivudske agencije "William Morris Endeavor" koja je s Meghan u travnju ove godine potpisala ugovor. On je, pak, oženjen modnom dizajnericom Sarah Staudinger čije je ružičasto laneno odijelo Meghan nedavno nosila na košarkaškoj utakmici LA Lakersa.

image

Povezala se s Glorijom Steinem

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Kapitalac u mreži spretne vojvotkinje je feministička ikona Gloria Steinem. "Redovito razgovaraju", rekao je izvor blizak spisateljici, novinarki i urednici. Čini se da njena "najbolja prijateljstva" imaju i poslovnu pozadinu. Odluči li Meghan uključiti se aktivno u američki politički život, prijateljstva koja je sklopila mogla bi joj postati dragocjena. U novom usponu Beckhamovi joj, doduše, ne mogu pomoći.

Linker
27. travanj 2024 16:15