SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
NA UTRCI

Princeza Charlene uživala u izlasku s modno usklađenim blizancima

Parinčevski par sve je češće u javnosti sa svojom djecom, pa su tako nedavno bil is njima i u Hamburgu na otvorenju izložbe minijatura - Monaco World.

Parinčevski par sve je češće u javnosti sa svojom djecom, pa su tako nedavno bil is njima i u Hamburgu na otvorenju izložbe minijatura - Monaco World.

U Monacu je ovaj vikend održana Monaco E-Prix 2024., utrka električnih trkaćih automobila što se smatra budućnošću automobilističkog sporta. Među publikom je naravno, bila i prinčevska obitelj jer je princ Albert veliki pobornik zaštite okoliša i obnovljive energije. Na dodjeli nagrada bili su i njihovi blizanci Gabrielle i Jacques, oboje modno usklađeni sa svojim roditeljima. Dok je princeza Charlene od glave do pete bila odjevena u elegantno sportsku kombinaciju brenda Louis Vuitton, njezina kćerkica odjenula je baš kao mama bijele hlače, ali je uz njih nosila kratku kožnu jaknu nježno ružičaste boje. Kratki kožnjak nosio je i njezin brat Jacques pa su klinci bili modno usklađeni, dok je princ Albert na sive hlače odjenuo plavi sako, košulju i kravatu.

image

Prinčevski par s malim ‘rokerima‘, Jacquesom i Gabriellom

OLIVIER HUITEL/CRYSTAL PICTURES/CRYSTAL PICTURES/PROFIMEDIA

Princeza Charlene sve se češće može vidjeti u javnosti pa je tako sa suprugom i djecom nedavno bila u Hamburgu na otvaranju izložbe "Monaco World" u Miniatur Wunderland. Minijaturna zemlja čudesa drži rekord po Guinnessovoj knjizi rekorda jer je najveći model željezničkog sustava na svijetu. Nalazi se u povijesnom Speicherstadtu u Hamburgu, a stalna izložba uključuje oko 1.120 digitalno upravljanih vlakova s ​​više od 10.000 vagona. Princeza Gabrielle i princ Jacques bili su oduševljeni ovim izletom u Njemačku jer se rijetko dogodi da ih mama i tata vode na neko službeno događanje koje je baš po njihovoj mjeri.

Linker
07. svibanj 2024 03:25