TOMISLAV KRISTO/CROPIX
ZAVODNIK

Jedan od najvećih naših zavodnika: Stjepan Hauser svirao na pješčanoj plaži uz niz nepoznatih dama

Glazbenik često na društvenim mrežama provocira objavljujući fotografije s nepoznatim damama. Može se samo nagađati krije li se iza sveg tog žena koja je osvojila srce jednog od najvećih zavodnika na estradi.

Glazbenik često na društvenim mrežama provocira objavljujući fotografije s nepoznatim damama. Može se samo nagađati krije li se iza sveg tog žena koja je osvojila srce jednog od najvećih zavodnika na estradi.

Glazbenik i violončelist Stjepan Hauser već neko vrijeme radi na samostalnoj karijeri, a za ovo je ljeto svojim obožavateljima odlučio snimiti obrade nekoliko pjesama. Najnoviji je Shakirin hit iz 2010. godine “Waka, waka”. Video obrade na violončelu objavio je na svome Instagram i YouTube kanalu. Bosonogom Hauseru na pješčanoj se plaži pridružilo na desetine djevojaka u kupaćim kostimima koje su plesale oko njega.

“Živiš život punim plućima”, napisao je obožavatelj, a slične komentare pisali su mu i drugi. Prije koji dan je objavio i obradu pjesme “Conga”, a u međuvremenu je dijelio fotografije i videozapise iz Budimpešte.

U trećem mjesecu ove godine bio je na Maldivima, a sve je zbunio fotografijom na kojoj je pisalo “gospodična, medeni mjesec se nastavlja?”.

“Mnogi od vas nagađaju i pitaju me tko je je moja princeza, tko je ta djevojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu”, napisao je potom Hauser i objavio fotografiju ljepotice koja je lice sakrila slamnatim šeširom. Ipak, to je sve bila laž budući da se radilo o kampanji koju je glazbenik snimao za njihovu turističku agenciju.

Hauser inače slovi kao veliki zavodnik, a nakon veze s pjevačicom Jelenom Rozgom, nikako da otkrije je li još koja dama osvojila njegovo, izgleda, neosvojivo srce. Često na društvenim mrežama provocira s fotografijama i videima u društvu nepoznatih djevojaka, a mudro šuti kada ga se u komentarima pita o tome jesu li to njegove odabranice. Za Gloriju je već govorio kakve ga žene privlače.

image
Stjepan Hauser radio je sa svjetskim zvijezdama poput Andrea Bocellija i Eltona Johna.
NIKOLA VILIC/CROPIX CROPIX

"Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj ljepoti. Privlače me djevojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni. Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumiju i da su spremne živjeti izvan grada. A gdje mogu naći takvu!? Sretan sam i ponosan što imam prekrasne obožavateljice koje su mi muze i inspiracija, jer ženska ljepota uistinu tako djeluje na mene", objasnio je Hauser kakva dama može osvojiti njegovo srce.

Čitajte i: Voli li itko svoje fotografije više od Stjepana Hausera? Nova izdanja su hit, obožavateljice izvan sebe

Ove godine ponovno se spojio s glazbenikom Lukom Šulićem, inače obiteljskim čovjekom, povodom obilježavanja desete godišnjice dua "2Cellos". U Toskani ih je ugostio velikan Andrea Bocelli, zajedno su svirali, pjevali i odmarali.

Linker
28. travanj 2024 17:32