GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Zna tajnu ljubavi

Nakon 26 godina braka voli je kao i prvog dana, iako nitko nije vjerovao u njihovu ljubav!

Najpoznatiji australski glumac Hugh Jackman i njegova 13 godina starija supruga Deborra- Lee Furness u braku su od 1996. Unatoč golemoj razlici u godinama, i danas slove za primjer uzornog bračnog para.

Najpoznatiji australski glumac Hugh Jackman i njegova 13 godina starija supruga Deborra- Lee Furness u braku su od 1996. Unatoč golemoj razlici u godinama, i danas slove za primjer uzornog bračnog para.

Zvijezda filmske franšize o X-Menu, 53-godišnji Hugh Jackman, može se pohvaliti s dva rekorda u Hollywoodu. Kao glumac najdulje je igrao Marvelovog junaka, a i po pitanju bračnog staža malo mu se tko od kolega može približiti. Prije točno 26 godina oženio se sa svojom suprugom, Deborrom-Lee Furness, kojoj je tim povodom posvetio romantičan post na njegovom Instagramu.

image

Hugh Jackman i njegova supruga snimljeni 2006., na desetu godišnjicu braka.

EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

"Danas slavim 26 godina života sa svojom iznimnom suprugom. Svaki dan bio je ispunjen smijehom, radošću i emocijama. Deb, ti si svjetlo mog života. Volim te najviše", raznježeno je poručio svojoj supruzi Jackman, a njegov ljubavni status lajkalo je gotovo pola milijuna ljudi.

Stasiti glumac rođen u Sydneyu u filmskom svijetu i inače slovi za jednog od najodanijih muževa, premda zbog velike razlike u godinama, brak s 13 godina starijom Deborrom-Lee nisu odobravali ni njegovi najbliži.

Glumac oduvijek vrlo otvoreno govori o svom odnosu sa suprugom, a kao najvažniji ljubavni eliksir ističe - intimnost.

image

Dio njihove bračne idile su svakodnevne romantične šetnje New Yorkom.

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: ONI IMAJU FORMULU: HUGH JACKMAN OTKRIO TAJNU SRETNOG BRAKA, ZA NJEGA JE NAJBITNIJA SAMO JEDNA STVAR

"Bez sumnje, to je glavna stvar. Ljudi kad pričaju o intimnosti odmah pretpostavljaju da je riječ o spavaćoj sobi. To je naravno istina, ali ja mislim o onoj intimnosti kad možete sve dijeliti zajedno: dobre stvari, loše, strahove i uspjeh", kazao je prije nekoliko godina holivudski glumac, koji sa suprugom živi u New Yorku, a tijekom braka posvojili su dvoje djece, sina Oscara (21) i kći Avu (16). Jackman koristi svaku priliku da naglasi kako svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi s obitelji u njihovoj vikendici na selu.

Linker
27. travanj 2024 15:38