Privatni album
flamingo party

Pjevačica o nezaboravnoj djevojačkoj večeri u Istri: 'Bilo je vrlo emotivno'

Nakon tri godine veze, splitska pjevačica Lea Mijatović (31) i odabranik njezina srca, inženjer elektrotehnike Andrej Šepčić (37) odlučili su povući potez života - vjenčati se. Na red je došla i djevojačka večer, koju je Lea organizirala u predivnoj vili u istarskom mjestašcu Rapavel gdje je proteklog vikenda valjalo zaboraviti na uobičajen mir i tišinu... Za portal Gloria.hr otkrila je kako je izgledao nezaboravan 'flamingo party', a da je bilo zabavno govore i fotografije koje je podijelila s nama.

'Istru sam odabrala na preporuku prijateljice Pamele Ramljak koja je prošle godine obišla taj dio poluotoka i s oduševljenjem mi pričala o njemu. Odlučila sam okupiti svoje drage cure upravo na tom predivnom mjestu i stvoriti s njima uspomene za cijeli život. Što se tiče samog koncepta djevojačkog partija odgovornost je tu sasvim preuzela moja Ana Radišić koju sam izabrala za vjenčanu kumu. Zajedno s curama mi je priredila bezbroj ludih iznenađenja. Bilo je vrlo emotivnih trenutaka, ali od svega ipak najviše smijeha i plesa', otkrila je Lea Mijatović za Gloria.hr.

Djevojačko druženje nije trajalo samo jednu noć, već su sve Leine najbolje prijateljice uspjele izdvojiti nekoliko dana za ovaj susret sa sasvim posebnim povodom. 'Budući da je djevojačka trajala nekoliko dana, dogodovština i anegdota je bilo nebrojeno mnogo, samo, ne smijem previše pričati. No, reći smijem da je to bio 'flamingo party' koji je uključivao istarske delicije, pjenušac, sunce, bazen...', rekla je kroz zagonetni smiješak Lea Mijatović koja istinski blista ususret svom velikom danu.

Privatni album

Osim voditeljice showbiz emisije Exkluziv na RTL-u, Ane Radišić, te pjevačice Pamele Ramljak, još se jedna poznata Leina prijateljica pojavila u Rapavelu - Lara Antić iz grupe Bang Bang. Automobili su stizali iz Zagreba, Berlina, Novog Sada...

Privatni album

A sada slijedi najveći dan - svadba. 'Vjenčanje će se održati na jednom predivnom Zagrebačkom imanju. Taj dan je sve bliže, tremu zasad još nemam, ali vjerujem da će se pojaviti, baš kao pred nastup, u onom trenutku tik pred izlazak na pozornicu... no vjerujem da ću ipak biti mirnija jer će čovjek mog života biti uz mene', rekla je Lea i otkrila da će nositi vjenčanicu s potpisom domaćeg dizajnera Ivana Alduka čije kreacije i inače voli nositi. U njezinom beauty timu bit će, otkrila je, njezina prijateljica Tajana (TB make up). 'Tajana svojim kistovima radi remek djela na mom licu', kaže naša 'bride to be'.

Privatni album

Leu i njezinog Andreja upoznala je upravo Ana Radišić. 'Anu i mene povezala je ljubav prema glazbi, a tijekom godina postale smo i bliske prijateljice. Između ostalog, Ana je i 'sudionica u zločinu', upravo me ona upoznala s Andrejem prije tri godine kad smo u zajedničkom društvu bili na planinarenju.

Privatni album


Lea Mijatović upravo je snimila i novu pjesmu i na samoj djevojačkoj večeri cure su premijerno pogledale spot. Autori pjesme "Sanjam te" su autorsko-producentski tim deciBel studija Igor Ivanović i Marko Vojvodić. Pjesma je, složio se i Lein tim, simbolična za ovo Leino razdoblje života te ju je, kaže 'baš jako osjetila, otpjevala s puno ljubavi i uživala u svakom tonu'.


Linker
25. travanj 2024 12:01