Instagram
tenisačica iznenadila priznanjem

Serena Williams zagrizla u vjeru i njezina kći neće slaviti rođendan: 'Mi to ne radimo!'

Serena Williams zbog vjerskog opredjeljenja svojoj kćerkici neće prirediti rođendansku zabavu. Čak niti prvu.

Serena Williams zbog vjerskog opredjeljenja svojoj kćerkici neće prirediti rođendansku zabavu. Čak niti prvu.

Dan 1. rujna 2017. godine će Serena Williams, jedna od najboljih tenisačica svijeta, zauvijek pamtiti - dan je to kad je rodila prvo dijete, kćerkicu Alexis Olympiju. Djevojčica je na svijet došla kao plod ljubavi između sportašice i njezina supruga milijardera, Alexisa Ohaniana, koji je i sam poznat budući da je suosnivač popularnog Reddita. Približio se prvi rođendan njihove mezimice, a Serena je na konferenciji za novinare na US Openu u New Yorku otkrila da - slavlja neće biti. 'Olympia ne slavi rođendane', rekla je.

I dok su novinari ostali u čudu nakon to izjave, mnogima je sve bilo jasno kad je dodala: 'Mi smo Jehovini svjedoci, mi ne slavimo rođendane'. Riječ je o vjerskoj skupini odnosno pripadnicima međunarodne kršćanske vjerske zajednice koja broji oko 8,3 milijuna pripadnika širom svijeta.

Osvajačica 23 Grand Slam turnira drži se pravila svoje vjere, a jedno od tih pravilaa na službenoj internet stranici Jehovinih svjedoka nalaže da proslave rođendana Bogu nisu mile te da imaju poganske korijene i da ih nije poželjno slaviti.

instagram

Linker
29. travanj 2024 21:53