TOM DUBRAVEC/CROPIX
Produljeni vikend

Srećom sve se dobro završilo: Nataša Janjić opisala kako je završila na hitnoj operaciji u Splitu

Glumica koja je udana za liječnika nije zaboravila zahvaliti se medicinskom osoblju koje je odmah reagiralo.

Glumica koja je udana za liječnika nije zaboravila zahvaliti se medicinskom osoblju koje je odmah reagiralo.

Glumica Nataša Janjić prijatelje i pratitelje na Facebooku obavijestila je da je završila u bolnici u Splitu gdje je podvrgnuta hitnoj operaciji bubrežnog kamenca. Glumica je objavila selfie iz bolničkog kreveta i opisala što se dogodilo.

"Ono kad se mama i tata spuste na more… Nakon kalvarije na autoputu s plakanjem, igrama gladi i prijestolja dvoje mališana, vožnje više nego uobičajenog trajanja, interventnog zaustavljanja na svakoj pumpnoj stanici, pa kad se konačno dočepaš baka/dida - servisa u Splitu i odahneš malo i zamiriše ti odmor… Onda uslijedi temperatura jednog, posjeti pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojeg završiš na hitnoj operaciji, tek onda možeš ovaj produženi vikend smatrati kompletnim!!!", napisala je Nataša.

Čitajte i: Kuća puna plavih balona: Nataša Janjić i njezin Nenad sve pripremili za veliko slavlje

Zahvala najzaslužnijima

Glumica koja je i sama udana za liječnika, Nenad Medančić je specijalist ortopedije, nije propustila zahvaliti se medicinskom osoblju u Splitu.

"Ovim putem veliko hvala svim liječnicima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu. Pozdravljam vas sve iz horizontale", zaključila je Janjić.

Linker
20. rujan 2024 19:37