SASA BURIC/CROPIX
OPORAVIO SE

Sretne vijesti! Mate Mišo Kovač izlazi iz bolnice, potvrdila je njegova supruga Lidija: ‘Dobro je‘

Glazbenik je prije nekoliko dana završio na plućnom odjelu splitske bolnice. Liječnici su sumnjali na upalu pluća, no na sreću, dobro je i u srijedu dolazi kući.

Glazbenik je prije nekoliko dana završio na plućnom odjelu splitske bolnice. Liječnici su sumnjali na upalu pluća, no na sreću, dobro je i u srijedu dolazi kući.

Iako je prije točno mjesec dana otpušten iz splitske bolnice gdje je navodno zaprimljen zbog respiratornih tegoba, pjevačkoj legendi Miši Kovaču stanje se pogoršalo te je prije nekoliko dana ponovno hospitaliziran. Na sreću, njegova supruga Lidija za Jutarnji.hr potvrdila je kako se splitska legenda vraća kući te kako nema upalu pluća kako se na početku nagađalo.

image

Mate Mišo Kovač u Spaladium Areni

VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX

"Mišo je dobro, Bogu hvala, pa sam onda i ja dobro. Sutra izlazi iz bolnice", rekla je Lidija Kovač. Nedavno je pristala na suprugovu želju da gostuje u novim videospotovima čuvenih Mišinih hitova 'Ako me ostaviš', 'Ostala si uvijek ista' i 'Čuvajte mi pismu', a nova izdanja, nažalost, praćena su i informacijama o narušenom zdravstvenom stanju. Legendarni pjevač prije točno mjesec dana otpušten je iz bolnice. I tada se navodno na Kliniku za infektologiju splitske bolnice javio zbog visoke temperature i respiratornih tegoba te lošeg općeg stanja pa je nekoliko dana zadržan na plućnom odjelu. Da se oporavio, pokazao je prije dva tjedna kada se pojavio na nogometnoj utakmici između Hrvatske i Rusije na Poljudu, no ipak, stanje mu se pogoršalo.

Oba puta bio je negativan na koronavirus tako da je bojazan od zaraze otklonjena i ovoga puta.

Prije pet dana izašao je njegov stari hit u novom ruhu, navijačkoj verziji - "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim". Novu verziju koju supotpisuje poznati splitski autor i glazbenik Saša Antić prigrlili su navijači Hajduka, budući da je upravo njima, kao i klubu, i posvećena.

image

Mate Mišo Kovač

JAKOV PRKIC/CROPIX

Čitajte i: Poklon navijačima: Premijerno poslušajte novu himnu Hajduka u izvedbi legendarnog Miše i Saše Antića

"Svojih 65 godina navijam za Hajduka i cijelo to vrijeme najjači sam igrač Hajduka u Zagrebu. Nikada mi nitko nije prišao niti rekao grubu riječ radi toga, jer svi znaju da Hajduk i Split žive u meni iskreno i bez kalkulacije. Zato sam na prvi poziv Hajduka da otpjevam navijački refren moje pjesme ponovno osjetio tu energiju i odmah rekao…može!! Zato što ne mogu drugo nego da ga volin", rekao je legendarni Mišo.

Linker
27. travanj 2024 10:20