SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Adele u fokusu

Umjesto o njezinom prvom koncertu nakon pet godina, svi govore o njezinim usnama

Pjevačica je pokazala punašne usne na večeri s dečkom Richom Paulom nakon što se vratila u SAD. Prije toga je prisustvovala na trijumfalnim londonskim revijama!

Pjevačica je pokazala punašne usne na večeri s dečkom Richom Paulom nakon što se vratila u SAD. Prije toga je prisustvovala na trijumfalnim londonskim revijama!

Britanska pjevačica Adele oduševila je publiku svojim nastupima u Hyde Parku prošlog tjedna, a nakon što se sada vratila u SAD, otišla je na večeru sa svojim dečkom Richom Paulom na Beverly Hillsu.

Glazbenica je za izlazak odjenula crni sportski outfit dok je Rich odjenuo ljubičaste joggerice i bijelu majicu kratkih rukava, koju je kombinirao s Biggie Smalls džemperom. Međutim ono što su svi primijetili kod pjevačice su njezine usne, koje su napučenije nego inače pa su se svi mediji raspisali o tome što je radila. Mnogi pritom, očekivano, sugeriraju kako je pokleknula pred trendom estetskih tretmana te da je povećala usne.

Čitajte i: Adele se za rođendan vratila na društvene mreže i to potpuno bez šminke: ‘Nikad nisam bila sretnija‘

Iako je 34-godišnjakinja uzela vrijeme da se opusti od svojih nastupa u Velikoj Britaniji, obožavateljima još uvijek nije najavila datum za svoje planirane nastupe u Las Vegasu, koji su ranije ove godine otkazani samo 24 sata ranije.

Inače, nastupi u Hyde Parku bili su Adelini prvi nastupi uživo u pet godina. Adele je izvela svoju prvu pjesmu "Hello" pred ogromnom publikom Hyde Parka, kao i pjesme sa svojih 30 najnovijih ploča, uključujući "I Drink Wine". Izvela je i neke od svojih klasičnijih hitova kao što su "Rolling In The Deep" i "Someone Like You".

image

Paparazzi su zabilježili povećane usne kod pjevačice

SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Progovorila je i o otkazivanju u Hyde Parku te priznala da je bilo "ponižavajuće za nju kao izvođača", ali i da "jednostavno nije bilo u redu prema fanovima koji su već kupili karte za koncert".

Nakon toga je obećala da će se nastupi održati ove godine, a ne 2023., te da tek treba objaviti datume. Ipak ostavila je obožavatelje u neizvjesnosti.

image

Glazbenica u izlasku sa dečkom

SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Podsjetimo, pjevačica je posljednje dvije godine imala problema s glasom zbog operacije krajnika pa je tijekom nastupa pijuckala vrući napitak da ublaži bolove u grlu. Neki su primijetili da je suzdržala suze dok se obraćala publici i rekla im da se osjeća ‘je** eno‘ nakon izvođenja svoje prve pjesme.

"Tako sam sretna što sam se vratila", poručila je obožavateljima u gomili.

Linker
03. svibanj 2024 15:59